- Член од
- 16 мај 2010
- Мислења
- 6.458
- Поени од реакции
- 6.031
Колку е РБ доминантен се покажа со двојното престигнување на Макс, буквално беше 2 и пол болиди позади Леклер на кочење искочи пред него 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И тоа у бокс изработија за Перез, скоро цела секунда беа поспори за Макс ама нема братот е класа башка супериорен болид и тоа е тоаВерстапен вчера покажа една од најдобрите вожњи, го збриша Перез цела трка у поглед на менаџирање гуми и возење најбрзи времиња.
Па циркузант.Само на Хамилтон му се бендисал циркузот пред трката.
Нирбургринг ради престиж и оддржување на некои корени, ма да Хокенхајм мислам дека нуди боље тркање иако и двете се тесни за денешниве болиди. На крај краева Малезија место било која од новиве 2 у Америка ќе е топ. КОТА не би ја мењал искрено, мислам дека е топ патека и прав репрезент на Америка, Мајами и Лас Вегас мех, за Клио Куп Рејсинг можда ќе ги биднеИстанбул е криминал што ја нема.
А за Нирбургринг, не знам, некако никогаш некако не ми била по кеиф.
Нирбургринг беше досадна таа старата патека, што се возеше низ шума, од 500 км. Откако ја скратија ја направија поинтересна, барем според мене треба да ја има.А за Нирбургринг, не знам, некако никогаш некако не ми била по кеиф.
Џеда направи драма дека никој уште не беше привикнат страв ми е дека натаму подосадна ќе е али сега за сега мислам дека треба да ја задржат со Баку у пакет знае да биднат многу луди трки. Баку или ќе е досадна или ќе бидне хаос, нема трето.не знам за вас, али Австрија кога ја возеа два пати пред некоја година ми направи мерак. Многу добра патека што никогаш не разочарува. Таа и Спа ми се едни од најомилените, од поновиве Џеда е многу јака.
Не е прерано за ваков потегИма шпекулации дека Рикиардо ќе го замени Ник у Алфа Таури. Не знам што му стана на Ник сезонава но очајно лошо вози. Лани у една трка освои поени и тоа со Вилијамс.
Не е прерано за ваков потег
Ќе му ја сотре самодовербата и кариера на малиот со ова, ма да од друга страна Гасли го свапнаа у сред сезона. Ако ова се случи Нетфликс ќе има field day за следниот Drive to Survive
Скоро 30 години има „малиот“![]()