Формула 1 - сезона 2023

Кој ќе биде шампион во Формула 1 за 2023?

• Макс Ферстапен

• Серџо Перез

• Чарлс Леклер

• Карлос Саинц

• Луис Хамилтон

• Џорџ Расел

• Естебан Окон

• Пјер Гасли

• Ландо Норис

• Оскар Пјастри

• Валтери Ботас

• Џоу Гуанју

• Ленс Строл

• Фенрадо Алонсо

• Кевин Магнусен

• Нико Хулкенберг

• Ник Де Врис

• Јуки Цунода

• Алекс Албон

• Логан Сарџент

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
Статус
Затворена за нови мислења.
Brundle: There are so many people on the gird, some of them.think they are famous some are quite that

Хаххахаха им еба мамата на сите овие "фаци" што мислат дека Формула 1 е некоја состојка за вакцина

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Не е хумано ова што го праат редбулите ама нарочито Макс, класа за себе се, једини што може да ја спаси сезонава е Перез.

Хардот делуваат како многу подобри

Макс ќе мора да иде на медиум, а пак чеко ќе иде на хард гуми. Ќе биде интересно.

Не е хумано ова што го праат редбулите ама нарочито Макс, класа за себе се, једини што може да ја спаси сезонава е Перез.
И јас да имам најбрз болид и јас ќе бидам класа. Така беше и Хамилтон 7 сезони а како што оди работата и Макс со Редбул ќе доминират барем до 2025.

И јас да имам најбрз болид и јас ќе бидам класа. Така беше и Хамилтон 7 сезони а како што оди работата и Макс со Редбул ќе доминират барем до 2025.
Дека имаат најбрз болид имаат, дека Макс е класа, класа е, титулата што ја освои не ја освои со најбрз болид каков што сега има. А иначе тоа класа се однесуваше на редбул, не на него.

Дека имаат најбрз болид имаат, дека Макс е класа, класа е, титулата што ја освои не ја освои со најбрз болид каков што сега има. А иначе тоа класа се однесуваше на редбул, не на него.
1 титула не ја освои со најбрз ама втората да а сега и третата е на пат со најбрз.

Коментаторов убаво вика, Перез ја има брзината, знае како ама не е константен. Не ме јеби Макс на 40 круга стари гуми вадеше подобри времиња од Чеко на медиум и тоа 20 круга посвежи гуми. Не се реални ред бул.
Леклер како да не ја сака титулата веќе, а и психички е паднат мислам веќе, поготово од ланска сезона.

Anway, Макс, Перез и Алонсо на подум, одличен викенд!

Верстапен вчера покажа една од најдобрите вожњи, го збриша Перез цела трка у поглед на менаџирање гуми и возење најбрзи времиња.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom