Формула 1 - сезона 2020

Кој ќе биде шампион во Формула 1 за 2020 ?

• Вкупно гласачи
    89
Хамилтон? Кими?
Дај бе не бладај, во која тема и да те прочитам ако треба некаде да се успее, само врски и конекции ти се вртат во ум.

Да, многу од нив се од богати семејства ама не сите, не секој е богаташ.

пеџа не знам у која утопија живеете вие, верувате у глупости дека секој може да успее. Жалам што ти го кршам филмот но не е така. Порано за да бидеш у ф1 требаше спонзори со тешки милиони зад тебе да имаш и кога некој ќе ги немаше спозорствата автоматски лета од тим, не беше пресуден скилот онолку колку парите. Сеа е модерно татко ти да е милијардер. И еве ги имаме веќе првите два шофери кои татковците им се милијардери. Наскоро и другите 18 места ќе се исполнат.
Автоматски споено мислење:

Човеков пред некој месец кажуваше дека подобро вози Ф1 симулатор од Ландо и Леклерк и дека може во секое време да ги победи. Чил :D

ти многу мрсиш мадиња реално, немаш возено никави симулатори и оправаш криви дрини

пеџа не знам у која утопија живеете вие, верувате у глупости дека секој може да успее. Жалам што ти го кршам филмот но не е така. Порано за да бидеш у ф1 требаше спонзори со тешки милиони зад тебе да имаш и кога некој ќе ги немаше спозорствата автоматски лета од тим, не беше пресуден скилот онолку колку парите. Сеа е модерно татко ти да е милијардер. И еве ги имаме веќе првите два шофери кои татковците им се милијардери. Наскоро и другите 18 места ќе се исполнат.

ти многу мрсиш мадиња реално, немаш возено никави симулатори и оправаш криви дрини
Полека бе одма со мадиња почна. Малце тешко е сериозно да те сфати човек со таков став али нема везе, ти си нашиот шампион. Ако некогаш имаш прилика да возиш со нив, верувај цела Кајгана ќе стои зад тебе.

Јас имам возено? Може вака од око да ми кажеш од кој сум боље?

sto go treses volanot ko kur na mocanje be hhhhhh

Јас имам возено? Може вака од око да ми кажеш од кој сум боље?

пеџа, секој пат кога те читам ми умира една мозочна клетка. И тебе и другарчињата твои џонтревци клипчевци кобевци. Како да ти кажам не знам, не сме сите еднакви, има и такви случаеви, што господ не им дал многу па не поминале 5то оделение у поглед на психички развој.

Овој Марцепин е тешко богаташко лигле т.е. татино синче. Кој прати Ф2 редовно знае за каков мочко станува збор. Пред некоја година на Калум Илот му има пукнато бокс дур овој не гледал заради некоја случка на патеката мислам.

Иначе за Мик Шумахер е само прашање на време кога ќе го објават официјално од ХААС. Илот објави вчера дека нема да вози во Ф1 следна сезона (иако заслужува), а тимот на Мик во Ф2 (Према) веќе го промовираа Ф3 шампионот Оскар Пиастри за 2021. Зашто би го објавиле Оскар ако Мик не оди во ХААС :D

Да видиме Ботас до кај е. Еве без Хамилтон дали е способен да победи или ќе го јаде и од замената. Инаку, сакам Хулкенберг да добие шанса да го вози Мерцедесот :)

Последно уредено:
Има некои информации кој ќе вози место Хамилтон?

Има некои информации кој ќе вози место Хамилтон?
Toа не е толку битно сега кој ќе вози место Хамилтон...

Битно тој си ја обезбеди седмата титула...

Инаку ако не ја имаше обезбедено титулата тоа ќе беше мнoгу битно...

Па сигурно нема да умре Хамилтон од COVID-19!!! Eхе до пред нова година ќе се излекува!!!

А и в година ќе ја освои осмата титула...

Па сигурно нема да умре Хамилтон од COVID-19!!! Eхе до пред нова година ќе се излекува!!!

Никој не рече дека ќе умре не дај Боже. За во недела прашав кој ќе вози место него. Ќе биде интересно да е Хулкенберг и да начека прв подиум во кариерата.

За шампионатот не е битно ама битно е за следната трка. А многу веројатно и за таа по неа. Хамилтон изгледа нема да го видиме веќе во трка сезонава со оглед на тоа дека и откако ќе оздрави ќе треба да биде некое време во изолација, а последната во Абу Даби е на 13-ти.

Никој не рече дека ќе умре не дај Боже. За во недела прашав кој ќе вози место него. Ќе биде интересно да е Хулкенберг и да начека прв подиум во кариерата.
Мислам дека има подиуми, али ако победи ќе постави рекорд како возач кој извозел најмногу трки до првата победа :)

Мислам дека има подиуми, али ако победи ќе постави рекорд како возач кој извозел најмногу трки до првата победа :)
Нема, најдобар пласман му е 4 место, неколкупати. И подиум да освои ќе биде со рекорд како најмногу извозени трки пред првиот подиум. Сега рекордер е Сајнц, со прв подиум на 101 трка, а Хулкенберг има извозено дури 179 трки.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom