Формула 1 - сезона 2018

Шампион за 2018 според вас е...

• Sebastian Vettel

• Lewis Hamilton

• Valtteri Bottas

• Fernando Alonso

• Kimi Räikkönen

• Nico Hulkenberg

• Daniel Ricciardo

• Pierre Gasly

• Kevin Magnussen

• Max Verstappen

• Stoffel Vandoorne

• Marcus Ericsson

• Carlos Sainz

• Esteban Ocon

• Sergio Perez

• Charles Leclerc

• Romain Grosjean

• Lance Stroll

• Brendon Hartley

• Sergey Sirotkin

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
ја искрено се заразив со мото гп на крајот на минатата сезона, и од оваа сите трки планирам да ги гледам:D

ја искрено се заразив со мото гп на крајот на минатата сезона, и од оваа сите трки планирам да ги гледам:D
Знаеш дека Ф1 е у .!. Кога тука си раскажуваме за Мото ГП. Јаноне из д мен го исчисти Довициозо за Роси да собере 2 позиција хахаххаха не дека беше намерно ама така му доаѓа

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Знаеш дека Ф1 е у .!. Кога тука си раскажуваме за Мото ГП. Јаноне из д мен го исчисти Довициозо за Роси да собере 2 позиција хахаххаха не дека беше намерно ама така му доаѓа

Па му одговара #Манијак :) Има да го обесат од Дукати сеа. 2-3 имаа, и двајцата беа на подиум, и заради овој сега имаат 1-2 ама од позади :D

Страшно е ова што се случува со моторов на Ферари...
Aко Ферари не го средат ова уште одма отиде титулата и оваа година. Мерцедесов е како отпорен на дефекти.
Кими надокнади максимално од стартот и извозе топ агресивна трка со добри претекнувања во првиот дел али толку е капацитетот.
Ај барем Росберг победи пак, Хамилтон е љут...
Вандорн се покажа прилично солидно.

Она што ме радува е што Ферари сериозно се доближува до Мерцедес, само да го средат проблемот со издржливоста...

Најверојатно од Кина, стари квалификации.
Фала .!.-цу. Го опаметиле стариот уште вака сите да се соберат за број на ПЕ и пневматици да се зголеми и таман ќе е :D Значи можело старото дртало да се натера да смени ама треба сите заедно во пакет да настапат возачи, тимови па и фанови и медии со критики и ете ќе се опраи спортот

Wake up guys. ПОД ИТНО ПРЕД ТВ. Тркиште гледаме :D Алонсо трет :), Ветел 15, Кими 18, Верлејн 3, Хамилтон до 10 круг 3-4 пит стопови :D

Нико :cool:
Ептен ќе ми биде мило да освои оваа сезона.

Колку сум го мрзел Фетел дур возеше у Ред Бул, класично педерче беше. Од трка во трка ми станува се поголем фаворит. Брзо созрева, нека продужи вака ќе си гази.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom