Формула 1 - сезона 2018

Шампион за 2018 според вас е...

• Sebastian Vettel

• Lewis Hamilton

• Valtteri Bottas

• Fernando Alonso

• Kimi Räikkönen

• Nico Hulkenberg

• Daniel Ricciardo

• Pierre Gasly

• Kevin Magnussen

• Max Verstappen

• Stoffel Vandoorne

• Marcus Ericsson

• Carlos Sainz

• Esteban Ocon

• Sergio Perez

• Charles Leclerc

• Romain Grosjean

• Lance Stroll

• Brendon Hartley

• Sergey Sirotkin

Резултатите може да се погледнат само после гласање.
http://mkformula1.blogspot.mk/2016/05/blog-post.html
Си заслужи да иде во послаб тим ни во Ред Бул не им е во прв план да градат таков имиџ а плус кога ке се додаде тоа дека не собра поени а го исфрли Ветел на здравје бричење :D

Квијат си ја запечати иднината. И тоа на неговата домашна патека. Како и да е, Ред Бул се брзаат да го унапредат Верстапен за да не го изгубат. Но, ако Рикјардо си отиде наредна година, може Квијат да го вратат назад во Ред Бул. Ќе видиме сега со Сајнц како ќе се справи.

Квијат си ја запечати иднината. И тоа на неговата домашна патека. Како и да е, Ред Бул се брзаат да го унапредат Верстапен за да не го изгубат. Но, ако Рикјардо си отиде наредна година, може Квијат да го вратат назад во Ред Бул. Ќе видиме сега со Сајнц како ќе се справи.
Сеа мое мислење е дека ќе бидне уште понервозен и може да следуваат уште грешки а и ќе бидне интересно да се види Верстапен со помоќен болид што може да стори и интересно ќе е да се види во борба со појаките Вилијамс и Ферари како ќе се снајде ако испарира добро нема гајле малиот ќе го задржат ако ја заебе ќе ротира со Сајнц хахахаха

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Ја цело време се мислам дека Путин му има наредено на Квајт како негов човек да оди и да го искрши на Фетел уште на старт, затоа што ланската година Фетел го испрска со шампањ, а на овој многу не му се допадна. :D

Ја цело време се мислам дека Путин му има наредено на Квајт како негов човек да оди и да го искрши на Фетел уште на старт, затоа што ланската година Фетел го испрска со шампањ, а на овој многу не му се допадна. :D
Легендата вика дека Квајт за време на Американското Гран При влегол во базата на ЦИА и украл важни документи, на тоа се должи падот на цените на горивата на пазарот и ладнокрвност на Путин спрема западните сили.

Легендата вика дека Квајт за време на Американското Гран При влегол во базата на ЦИА и украл важни документи, на тоа се должи падот на цените на горивата на пазарот и ладнокрвност на Путин спрема западните сили.

Сарказам.

Да се нашалиме малце де и онака замре темава во споредба со 2014 мислам најактивно се дискутираше тогаш сеа тапа.

Богами, навистина замре. Па тоа е, се гледа како стои гледаноста на спортот. Сега Берни ќе им стаи петарди у моторите на Мерцедес у Шпанија за Ферари да победи па да се размрда ситуацијата малце :D

Богами, навистина замре. Па тоа е, се гледа како стои гледаноста на спортот. Сега Берни ќе им стаи петарди у моторите на Мерцедес у Шпанија за Ферари да победи па да се размрда ситуацијата малце :D
Ке им ги украде резервните гуми или ќе им ги смени овие Пирели со Нексен и ќе завршат последни хахахахах

Ке им ги украде резервните гуми или ќе им ги смени овие Пирели со Нексен и ќе завршат последни хахахахах

Или ќе му каже на Квјат: И така си у форма, спукај ги сребрениве стрели. Ако сакаш да те вратам у РБ, изборот е твој . :D

Или ќе му каже на Квјат: И така си у форма, спукај ги сребрениве стрели. Ако сакаш да те вратам у РБ, изборот е твој . :D
Ке го стави Квијат да седи со Малдонадо у иста соба пред спиење и нема гајле

Последно уредено:
Ја гледав симулацијата за тркава во Баку, кога го видов овој дел од стазата ваков бев
:shok2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom