- Член од
- 14 август 2012
- Мислења
- 1.710
- Поени од реакции
- 744
нека почива во мир
Sent from my 6036Y using Tapatalk
Sent from my 6036Y using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ке ја паметам Монако кога ја исцеди Марусијата и дојде до 9та позиција ... што би правел со појак болидНека почива во мир.Штета што беше во толку слаб тим.

Ќе биде интересна борбата за 3. место. Ферари, РБ, и Вилијамс се многу блиску...
Ferrari sepak ne uspea da napravi nisto ovaa sezona, se cekase upgrade ama istiot ne dade nikakvi rezultati i toa e toa 2 mesto kaj konstruktori e premijaКако што се приближува крајот на сезоната, така Мерцедес е се подоминантен..Ќе биде интересна борбата за 3. место. Ферари, РБ, и Вилијамс се многу блиску...
ПС: Минатата година кога Рикијардо победи стартуваше од 4. позиција, да видиме годинава дали ќе може да го повтори тоа, но изгледа невозможно.![]()

Уште на Монца очекувам победа и толку. До крајот на сезоната останува уште прашањето кој ќе ја освои титулата, Хамилтон или Розберг, но и тука овој Хамилтон го решава тоа прашање.Ferrari sepak ne uspea da napravi nisto ovaa sezona, se cekase upgrade ama istiot ne dade nikakvi rezultati i toa e toa 2 mesto kaj konstruktori e premija
Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Kaza Arrivabene 2 pobedi ama vo toj moment ne go bas sfativ ozbilno ocekuvav 3-4 da zemat, ne znam kolku ke uspeat i na Monca znaeme sto znaci Monca za Ferrari ama znaeme i sto znaci motorot na Mercedes godinavaУште на Монца очекувам победа и толку. До крајот на сезоната останува уште прашањето кој ќе ја освои титулата, Хамилтон или Розберг, но и тука овој Хамилтон го решава тоа прашање.![]()

Ne se nosat u pm od Force India morase sea da im pukne spojlerot :/SC..... Предноста иде у курац....