Формула 1 - сезона 2012

• Креатор на темата Креатор на темата M1K1 007
  • Време на започнување Време на започнување
Ти ова сериозен ? Ништо не покажа типчево се изнавозе поише надвор него внатре на патеката,а и претркувањата му беа такви.Праен е малиов у гз,многу среќа има.Алонсо е врвот,заедно со Раиконен.Хамилтон жал ми е и да коментирам,се надевам догодина ќе има конкурентен и ИЗДРЖЛИВ болид.

Тој кажа не се интересирам каде е тој ?(мислејки на Алонсо) ?
Е не го слушнав тоа добро, алудирав на моментите кога им викаше да го остават на мира, како знае што прави. :)

Е не го слушнав тоа добро, алудирав на моментите кога им викаше да го остават на мира, како знае што прави. :)
Мислам дека него му кажуваа информации за алонсо дека е во битка со батон и вебер и единстен коментар му беше не ме интересира каде е тој xD Инаку капа доле за ветел добро извози но сепак има голема среќа со safety car ...

Кој е овој што коментира? Ме изнасмеа асално :pos:

Кими ѕвер (оставете ме на мира) :) заслужена победа !

Некој бараше Фетел да стартува последен и да видимо дали знае да престигнува, ама за хејтери пак ќе остане просек и дека резултатите му се чиста среќа.

Признајте еднашка дека и доста добро извозе Фетел на денешната трка, а за среќата е излишен муабетот.
Не сум нит фан на Алонсо, нит на Фетел, ако би бирал помеѓу тие двајца повеќе за Фетел, но реално денес одлично се постави Фетел, а и неговиот тим у целост.
И честитки за Раиконен(y)

Ќе му се насмевне среќата на Алонсо кога-тогаш до крајот, греота ми е веќе да го гледам човеков после трка а одлично извози :cautious:

само да пишам дека ветел е праен у гз уште еден доказ за тоа дека пола од тимовите незаслужуваат да се натпреваруваат пошто освен за кршенје на болидите за ништо не ги бива поготово катерам и хрт толку од мене

Ептен ми е мило за Raikonen, не може да не го сакаш човеков, за кој било тим да вози.

Коментаториве малку осет за близината на микрофоните .. ставиш погласно да слушнеш интервју ке испушти некој звук во микрофонот од пред телевизорот на терасата ке ме исфрли .. -_-

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom