Формула 1 - сезона 2012

• Креатор на темата Креатор на темата M1K1 007
  • Време на започнување Време на започнување
Хамилтон успеа од последно место на осмо али сепак Хамилтон е класа за него :)
Kако и да е утре ке биде интересно ова е шанса за Алонсо но сепак ако сака Алонсо да освои титула мора да освои сериозни бодови да се искачи на подиум бидејки послем оваа трка следуваат уште две и Фетел со болидов може да освои 50 бода.

Утре ке гледаме добра трка, Ветел би требало да се докопа до бодови, но нај јака ке биде борбата на Алонсо да дојде до што е можно повеќе бодови на оваа трка, а пред него има многу јаки возачи. Би требало утре да има добри дуели :vozbud:

И покрај што сум фан на Ферари со ваков болид Ферари не заслужува наслов. Фетел ќе биде последен, моторот ќе му изгори, ама нема да се докаже силата на Ферари, туку грешките на останатите.

Ferari i nema sansi za naslov, Masa im ja zaeba rabotata, prasanje i vtori dali ke bidat ako se razvozat meklarenite, mozda ferari ne zasluzuva naslov, ama Alonso ako uspee so takov bolid do naslov, togas toa ke e i poveke od zasluzeno

Да ве прашам дали ке се вози USA GRAND PRIX (Austin), нели имаше најави демек не биле спремни?

Ајде му даваат шанса на Алонсо да ја намали разликата или пак да дојде одново во водство. Како и да е на крајот на сезоната очекувам Фетел со 3-та освоена титула (y).

Ред бул одлучил утре да стартува од пит лејнот.

Искрено паметна одлука им е знаејки дека во гужвата најголеми шанси има да го закачи некој “случајно“ или замислете стартува од питлејн чека сите да го стасат до Алонсо и после него го задржува за да не земе бодови на тркава :icon_lol: си направив филмче ама ако..

Да ве прашам дали ке се вози USA GRAND PRIX (Austin), нели имаше најави демек не биле спремни?

Ќе се вози американското ГП, успешно ги помина сите тестови и проби. Го пролонгираа за една година второто америчко ГП (градската трка во Њу Џерси), која требаше да влезе во календарот од идната сезона.

Инаку интересно ова со Фетел. Ако, ако нека има жар :D, мада мене веќе месец ипол ми е завршена сезоната ..

Ајде му даваат шанса на Алонсо да ја намали разликата или пак да дојде одново во водство. Како и да е на крајот на сезоната очекувам Фетел со 3-та освоена титула (y).
Види, истото и на Луис пред некоја трка му се деси (тогаш се уште беше во трка за наслов) да нема доволно гориво до бокс да дојде и за анализа, па според прописите го казнија последен да стартува, никој не се жалеше, е сега пошто Ветел е во прашање кој се бори за титула, требаше ли да му простат?

Мирисам епик трка денес. 2.20 коеф Фетел топ 6 да заврши. :D

Ferari i nema sansi za naslov, Masa im ja zaeba rabotata, prasanje i vtori dali ke bidat ako se razvozat meklarenite, mozda ferari ne zasluzuva naslov, ama Alonso ako uspee so takov bolid do naslov, togas toa ke e i poveke od zasluzeno

На Алонсо мислев. Не сакам да одвои титула преку дисквалификации и откажување на противниците. Нека понеди во трка!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom