Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

каков Кубица бе Фетел ќе изненадиии.Добро бе само ја ли сум за Ред Бул у мк???Едвај чекам да се игра Малезија хахахах :pos2::tv:
ај не сери сеа две трки голема работа уште колку има да се возаат има време да се попраииKaко што изненади прошлите две трки?!
(Јас сум за Фетел, ама не и за Ред Бул. Типот заслужуе боље тим.)
Фетел има договор до 2012 за понатаму здравје ама ако дојде Кими ќе бидат појакиФетел ако остане у тој посран тим ништо не бидува од него...
Алонсо двапути триумфирал во Малезија, Ферари према Мекларен се убедливи овде, очекувам и двајцата да се качат на подиум освен ако не им откаже нешто од енџинот.

- МеЛаренот ТОП . Фетел и двата Мерцедеса добро се покажаа (Нико пред Шуми, АГЕН), а Ферарито со подпросечни времиња на двата тренинга. Уффф утре очекувам топ квали. , а за во недела да не зборувам. Погледнете го само времето (на f1.com) кое се очекува за викендов .. Хухухухууу 
Абе овој Розберг како да не се трка за резултати туку да докажува нешто дека е боље од Шуми?Шуми си е Шуми џабе му е на розберг сега Шуми е во сенка на другите и ќе се докаже дека се врати за да ја врати гледаноста на Ф1 докажан е нема шо да докажуваа !!!Луис најбрз денеска, а Џенсон со 3. и 4. време- МеЛаренот ТОП . Фетел и двата Мерцедеса добро се покажаа (Нико пред Шуми, АГЕН), а Ферарито со подпросечни времиња на двата тренинга. Уффф утре очекувам топ квали. , а за во недела да не зборувам. Погледнете го само времето (на f1.com) кое се очекува за викендов .. Хухухухууу
![]()
Да тибам и Формула и се ко дојде до 1 чоек да ја враќа гледаноста... Шо ако Шуми напрај во водата дупка и остани цела сезона во сенка на Росберг? Промашена инвестиција или?Абе овој Розберг како да не се трка за резултати туку да докажува нешто дека е боље од Шуми?Шуми си е Шуми џабе му е на розберг сега Шуми е во сенка на другите и ќе се докаже дека се врати за да ја врати гледаноста на Ф1 докажан е нема шо да докажуваа !!!

во колку саат се саботните квалификации????:tv:
10 часот, исто и трката во недела е во 10:smir: