Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
каков Кубица бе Фетел ќе изненадиии.Добро бе само ја ли сум за Ред Бул у мк???Едвај чекам да се игра Малезија хахахах :pos2::tv:
ај не сери сеа две трки голема работа уште колку има да се возаат има време да се попраииKaко што изненади прошлите две трки?!
(Јас сум за Фетел, ама не и за Ред Бул. Типот заслужуе боље тим.)
Фетел има договор до 2012 за понатаму здравје ама ако дојде Кими ќе бидат појакиФетел ако остане у тој посран тим ништо не бидува од него...
Алонсо двапути триумфирал во Малезија, Ферари према Мекларен се убедливи овде, очекувам и двајцата да се качат на подиум освен ако не им откаже нешто од енџинот.
Абе овој Розберг како да не се трка за резултати туку да докажува нешто дека е боље од Шуми?Шуми си е Шуми џабе му е на розберг сега Шуми е во сенка на другите и ќе се докаже дека се врати за да ја врати гледаноста на Ф1 докажан е нема шо да докажуваа !!!Луис најбрз денеска, а Џенсон со 3. и 4. време- МеЛаренот ТОП . Фетел и двата Мерцедеса добро се покажаа (Нико пред Шуми, АГЕН), а Ферарито со подпросечни времиња на двата тренинга. Уффф утре очекувам топ квали. , а за во недела да не зборувам. Погледнете го само времето (на f1.com) кое се очекува за викендов .. Хухухухууу
![]()
Да тибам и Формула и се ко дојде до 1 чоек да ја враќа гледаноста... Шо ако Шуми напрај во водата дупка и остани цела сезона во сенка на Росберг? Промашена инвестиција или?Абе овој Розберг како да не се трка за резултати туку да докажува нешто дека е боље од Шуми?Шуми си е Шуми џабе му е на розберг сега Шуми е во сенка на другите и ќе се докаже дека се врати за да ја врати гледаноста на Ф1 докажан е нема шо да докажуваа !!!
во колку саат се саботните квалификации????:tv:
10 часот, исто и трката во недела е во 10:smir: