Формула 1 сезона 2010

• Креатор на темата Креатор на темата M1K1 007
  • Време на започнување Време на започнување
лол јас па баш не очекувам ништо од него, туку само да докаже дека последнава победа му беше како резултат на правата стратегија што ја погоди, а не пошто е многу брз или добар...

Следи феноменална Ф1 трка.Се враќа гледаноста на Ф1.Поради неколку причини помеѓу кои и враѓањето на секогаш антипатичниот Шумахер.Никој од него не се очекува резлутати.Неговото враќање е за да се врати гледаноста.Најдобрите возачи во еден тим.Фелипе и Алонсо,Ферари...Пред Фетел е инзвонредна кариера.Според мене шапионот треба да се бара помеѓу Алонсо,Маса,Фетел и Хамилтон а кај конструктори Ред Бул,Ферари и Мекларен...
Веќе во Сабота возбудливата трка во Малезија во пристојно време во 10 часот...

каков Кубица бе Фетел ќе изненадиии.Добро бе само ја ли сум за Ред Бул у мк???Едвај чекам да се игра Малезија хахахах :pos2::tv:

каков Кубица бе Фетел ќе изненадиии.Добро бе само ја ли сум за Ред Бул у мк???Едвај чекам да се игра Малезија хахахах :pos2::tv:

Kaко што изненади прошлите две трки?!

(Јас сум за Фетел, ама не и за Ред Бул. Типот заслужуе боље тим.)

Kaко што изненади прошлите две трки?!

(Јас сум за Фетел, ама не и за Ред Бул. Типот заслужуе боље тим.)
ај не сери сеа две трки голема работа уште колку има да се возаат има време да се попраии

Фетел ако остане у тој посран тим ништо не бидува од него...

Алонсо двапути триумфирал во Малезија, Ферари према Мекларен се убедливи овде, очекувам и двајцата да се качат на подиум освен ако не им откаже нешто од енџинот.

Фетел ако остане у тој посран тим ништо не бидува од него...

Алонсо двапути триумфирал во Малезија, Ферари према Мекларен се убедливи овде, очекувам и двајцата да се качат на подиум освен ако не им откаже нешто од енџинот.
Фетел има договор до 2012 за понатаму здравје ама ако дојде Кими ќе бидат појаки

Луис најбрз денеска, а Џенсон со 3. и 4. време :):) - МеЛаренот ТОП . Фетел и двата Мерцедеса добро се покажаа (Нико пред Шуми, АГЕН), а Ферарито со подпросечни времиња на двата тренинга. Уффф утре очекувам топ квали. , а за во недела да не зборувам. Погледнете го само времето (на f1.com) кое се очекува за викендов .. Хухухухууу :vozbud:

Луис најбрз денеска, а Џенсон со 3. и 4. време :):) - МеЛаренот ТОП . Фетел и двата Мерцедеса добро се покажаа (Нико пред Шуми, АГЕН), а Ферарито со подпросечни времиња на двата тренинга. Уффф утре очекувам топ квали. , а за во недела да не зборувам. Погледнете го само времето (на f1.com) кое се очекува за викендов .. Хухухухууу :vozbud:
Абе овој Розберг како да не се трка за резултати туку да докажува нешто дека е боље од Шуми?Шуми си е Шуми џабе му е на розберг сега Шуми е во сенка на другите и ќе се докаже дека се врати за да ја врати гледаноста на Ф1 докажан е нема шо да докажуваа !!!

Абе овој Розберг како да не се трка за резултати туку да докажува нешто дека е боље од Шуми?Шуми си е Шуми џабе му е на розберг сега Шуми е во сенка на другите и ќе се докаже дека се врати за да ја врати гледаноста на Ф1 докажан е нема шо да докажуваа !!!
Да тибам и Формула и се ко дојде до 1 чоек да ја враќа гледаноста... Шо ако Шуми напрај во водата дупка и остани цела сезона во сенка на Росберг? Промашена инвестиција или?

Инаку ќе видиме како ќе излезе по квалификациите, имаше најави дека трката може да биде слична како ланската. Да не речам потоп, прекин, па на крај фарса и продолжување. Како и да е напред Мекларен :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom