Формула 1 сезона 2008

• Креатор на темата Креатор на темата bavarec_oh
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ке биде шампион во 2008?

• K.Raikkonen

Гласови: 65 32,7%
  • F.Massa

Гласови: 54 27,1%
  • L.Hamilton

Гласови: 70 35,2%
  • H.Kovalainen

Гласови: 0 0,0%
  • F.Alonso

Гласови: 4 2,0%
  • N.Piquet Jr.

Гласови: 2 1,0%
  • R. Kubica

Гласови: 4 2,0%
  • некој трет...

Гласови: 0 0,0%

• Вкупно гласачи
    199
Фетел ќе го смени :zver: Фетел 18 има моментално ако не се лажам.
Eee да си ми жив и здрав. Дечкото е возачиште. Секоја чест. А хамилтон нема да догура далеку ако продужи вака.Ипак,и формула е за пари а лошиот публицитет богами влијае на заработувачка.

Маалку подобар болид да има Фетел догодина ќе биде конкурент за титулата! Мој фаворит е догодина... а конструктори си навивам за Ферари(како и секогаш).

Па зошто да не се буни??Толку работа за да станат најдобар тим у формула и сеа наеднаш Оп..џабе е сееее.
Последните 3-4 години дур беше Шуми беа досадни,факт,али зошто на пола сезона ја освојувбаше титулата и ради ништо друго.Ако толку ти смета прљаво возење шо не го спомнеш и Црнчево? Кога му влезе на Раиконен у пит беше фер? Коа го изгура Маса беше фер?? Или се е дозволено додека се работи за тимот за кој навиваш?:tapp:

Има разлика а тоа е што Шуми не добиваше казни додека Хамилтон ги одлежа сите и оп титула е па тоа е возач.

Да најдорар болид со нелегални сетинзи па ќе плачат фала богу како после ...................ај да не зборам.

kako mozete da bidete za crnec be aloooo!!???? Sega i Obama ke tepa i ni se eba mameto be ej...vie ste nenormalni u PM!!! i da, rasist sum, od nedelata.

1386821hamilton-f1.gif

:poss::poss::poss::poss::poss::poss::poss:

Има разлика а тоа е што Шуми не добиваше казни додека Хамилтон ги одлежа сите и оп титула е па тоа е возач.
Да најдорар болид со нелегални сетинзи па ќе плачат фала богу како после ...................ај да не зборам.

Има разлика Шумахер тие потези за освојување титули ги правеше со својот клупски колега Баричело а Хамилтон му го даваат местото т.е продаваат за пари возачи од други тимови.

Ако ако , мижете си пред фактите , Ферари уште вчера се помирија со истите , истото важи и за ФИА . Останува да ја чекаме наредната сезона , се надевам дека истата ке донесе уште поголеми возбудувања со новите правила .

Има разлика Шумахер тие потези за освојување титули ги правеше со својот клупски колега Баричело а Хамилтон му го даваат местото т.е продаваат за пари возачи од други тимови.

Како тоа за пари се договарале, преку ретровизор, се цекале ?

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЈ дај пуштиме ќе те частам пијачка и ќе ти местам една од пусикетс долс. Така некако изгледа се договориле а?

на педерски начин ја зема титулата

kako mozete da bidete za crnec be aloooo!!???? Sega i Obama ke tepa i ni se eba mameto be ej...vie ste nenormalni u PM!!! i da, rasist sum, od nedelata.

Откако започнаа аптекиве построго со рецепти и издавање лекови, можам да претпоставам со шо се соочуваш.

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЈ дај пуштиме ќе те частам пијачка и ќе ти местам една од пусикетс долс. Така некако изгледа се договориле а?

Не бе, се тргна дечкото на 200 метри до крај, пошо гумите му биле лоши :)))))
Агенда знаеш ли шо значи? Поддршка? Како шо Алонсо изјави дека ќе го поддржува Маса, како шо Фетел се трудеше за Ферари (пошо вози болид со мотор на Ферари)...така и Фетел си имал своја агенда (Фетел=Тојота).

Педерски, непедерски он е шампион. Како што прочитав некаде дамките се бришат титулите остануваат. Добар возач е Хамилтон само некако премногу е непопуларен помеѓу сите други возачи а со овој потег и од публиката али таа е. Сепак Фетел се покажа како супер возач кога со еден ред бул успеа да стаса до тоа место од таа стартна позиција и уште на крајот успеа да го претица и хамилтон со што според мене покажа дека нема страв од големите екипи и не му е важно каков болид вози и се бори за секој освоен бод. Сепак Глок изигра доста неспортски, беше на рамниот дел од патеката и неможе толку наеднаш да изгуби брзина и да го престасаат сите, се однесуваше како болид заостанат за 1 круг што не би требало да биде случај со некој кој се бори за 4 позиција.

Ах бе премногу го сфаќаш ти тоа не во вистинската смисла на зборот само Vettel му ја пушти неможе баш последната кривина да го стаса плус неможе така да се фаќа кривина сите ја фаќаат на крајот тој отиде 2 метри у десно па нормално дека Хамилтон ке го стаса.

Pozadi dobar konj se kreva prasina.Prva titula ne i posledna.Use mnogu ke ima.Ferrari dobar tim ali pederski igraci RESPEKT za MASSA ako sum fan na Mclaren proslata trka koga zakoci raikonen ne mrcev toa ti e timska rabota.Deka imase namerno kocenje site znaeme deka nemase ako neso imase FIA ostro ke napadnese taka da...Ama ima pomegu fanovite na ferrari a i gi razbiram koj gubi ima pravo da se luti ....

Не се сите фанови на Ferari што мислат како било али очигледно беше толкаво тргање настрана немав до сега видено.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom