Ford Focus vs Fiat Bravo

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan_g
  • Време на започнување Време на започнување

Што би одбрале вие?

• Ford Focus

Гласови: 43 56,6%
  • Fiat Bravo

Гласови: 33 43,4%

• Вкупно гласачи
    76
Пунто и Браво не е исто....
Ама ај докажи му на Форд фанот над тебе :)

Мики... ако имаш можност тркни до некој салон кај што има Браво и седни малку на седиштата да го осетиш перфектниот дизајн :smir:

Ама ај докажи му на Форд фанот над тебе :)

Мики... ако имаш можност тркни до некој салон кај што има Браво и седни малку на седиштата да го осетиш перфектниот дизајн :smir:

Имам седнато во форд фокус и знам како е ...

Ептен не сакам вакви еден на еден споредби во класа каде што има огромен спектар на понуда и каде терба сите да се стават во директна споредба за да можам да има смисла.

Тежок избор, фиатот е подобар однадвор, фордот одвнатре. Завршната обработка кај германците не се дискутира, подвозјето на фордот е фантазија, прецизноста на управувањето, менувачот:pipi:

Иако мојот глас замина за форд, ако се бара дизајн дефинтивно фиатот ме освои

Jas sum za Ford Focus no RS
ford_focus_rs_2009_10.jpg

ford_focus_rs_2009_9.jpg

Италијанецот дефинитино!

По можност бордо, перверзии!

За надворешен дизајн нема муабет,бравото повеке ми се допаѓа,али како комплетен производ Фокусот мислам дека е подобар избор,затоа и мојот глас отиде кај Фокусот

Ако се мисли на дизајн Фиатот, а перформанси мислам дека Фордот има подобри, тешко споредба во секој случај, јас гласав за Фордот

Фиат Браво. Фордот ми има некако поконзервативен дизајн, додека Бравото има поагресивни линии.

Фиатот дефинитивно прекрасен дизајн,ентериер,екстериер плус T-Jet мотор мхмх :vozbud:

Фордот.затоа што има подобро подвозје(најдобро во класата),прецизен менувач,стабилна кола,агилна,зависи од пакетот,ама и доволна коњажа....не знам бравото 1.4 м-јет колку коња има,ама да не заборавиме дека фокусот е и штедливо количе,не троши којзнае колку...додека фиатот троши...м-јет е,мора да троши:wink:

Фордот.затоа што има подобро подвозје(најдобро во класата),прецизен менувач,стабилна кола,агилна,зависи од пакетот,ама и доволна коњажа....не знам бравото 1.4 м-јет колку коња има,ама да не заборавиме дека фокусот е и штедливо количе,не троши којзнае колку...додека фиатот троши...м-јет е,мора да троши:wink:

хмммм .... кој те лажел дека фокусот е штедлив? Што мислиш колку троши низ град фокус 1.4?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom