Ford Focus vs Fiat Bravo

Што би одбрале вие?

• Ford Focus

Гласови: 43 56,6%
  • Fiat Bravo

Гласови: 33 43,4%

• Вкупно гласачи
    76

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Пунто и Браво не е исто....
Ама ај докажи му на Форд фанот над тебе :)

Мики... ако имаш можност тркни до некој салон кај што има Браво и седни малку на седиштата да го осетиш перфектниот дизајн :smir:

k@z@n

RS power
Член од
3 март 2008
Мислења
997
Поени од реакции
53
Ама ај докажи му на Форд фанот над тебе :)

Мики... ако имаш можност тркни до некој салон кај што има Браво и седни малку на седиштата да го осетиш перфектниот дизајн :smir:
Имам седнато во форд фокус и знам како е ...

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Абе и јас имам не едно, две Фордови возила.... Па пак, Италјанецот ми прави повеќе мерак. Немора да значи дека ја брани марката :)

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Ептен не сакам вакви еден на еден споредби во класа каде што има огромен спектар на понуда и каде терба сите да се стават во директна споредба за да можам да има смисла.

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Тежок избор, фиатот е подобар однадвор, фордот одвнатре. Завршната обработка кај германците не се дискутира, подвозјето на фордот е фантазија, прецизноста на управувањето, менувачот:pipi:

Иако мојот глас замина за форд, ако се бара дизајн дефинтивно фиатот ме освои

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
Италијанецот дефинитино!

По можност бордо, перверзии!

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Жар црвено, Abarth Браво...ФИАТ, се разбира :)

Член од
15 октомври 2007
Мислења
101
Поени од реакции
0
За надворешен дизајн нема муабет,бравото повеке ми се допаѓа,али како комплетен производ Фокусот мислам дека е подобар избор,затоа и мојот глас отиде кај Фокусот

C

cige

Гостин
Ако се мисли на дизајн Фиатот, а перформанси мислам дека Фордот има подобри, тешко споредба во секој случај, јас гласав за Фордот

VaZzilL

Сантино Џеновезе
Член од
23 април 2007
Мислења
921
Поени од реакции
39
Фиат Браво. Фордот ми има некако поконзервативен дизајн, додека Бравото има поагресивни линии.

Член од
30 јуни 2008
Мислења
493
Поени од реакции
13
Фиатот дефинитивно прекрасен дизајн,ентериер,екстериер плус T-Jet мотор мхмх :vozbud:

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
Фордот.затоа што има подобро подвозје(најдобро во класата),прецизен менувач,стабилна кола,агилна,зависи од пакетот,ама и доволна коњажа....не знам бравото 1.4 м-јет колку коња има,ама да не заборавиме дека фокусот е и штедливо количе,не троши којзнае колку...додека фиатот троши...м-јет е,мора да троши:wink:

mmm121

Pentaxian
Член од
27 јуни 2006
Мислења
545
Поени од реакции
21
Фордот.затоа што има подобро подвозје(најдобро во класата),прецизен менувач,стабилна кола,агилна,зависи од пакетот,ама и доволна коњажа....не знам бравото 1.4 м-јет колку коња има,ама да не заборавиме дека фокусот е и штедливо количе,не троши којзнае колку...додека фиатот троши...м-јет е,мора да троши:wink:
хмммм .... кој те лажел дека фокусот е штедлив? Што мислиш колку троши низ град фокус 1.4?

Kajgana Shop

На врв Bottom