Ford Focus vs Fiat Bravo

Што би одбрале вие?

• Ford Focus

Гласови: 43 56,6%
  • Fiat Bravo

Гласови: 33 43,4%

• Вкупно гласачи
    76

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
е баш заради тоа не ги сакам малите коли

_master

*Big Barsa Fan*
Член од
15 август 2007
Мислења
535
Поени од реакции
18
Не е битно какво е од надвор битно е што има под хауба така да мојот глас оди за Фокус.Бидејки Форд има 200 пати подобри мотори од Фиат.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Да да Браво

:pos2:
Ова се случува и кај мене во караванот доколку предните седишта се вратени најназад!

Така да ако е и овде случајот ист, сликата е таа. Нема шанса да има 5 цм место помеѓу седиштата доколку не се до крај вратени назад, случај што никогаш нема да го има во никое возило.

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Ова се случува и кај мене во караванот доколку предните седишта се вратени најназад!

Така да ако е и овде случајот ист, сликата е таа. Нема шанса да има 5 цм место помеѓу седиштата доколку не се до крај вратени назад, случај што никогаш нема да го има во никое возило.
Ако заприметиш напред каде завршуваат седиштата ќе видиш дека се во нормална положба (кај мењачот)

Член од
27 мај 2008
Мислења
164
Поени од реакции
29
Фокус је тврђи, боље лежи у кривинама, боље кочнице, далеко стабилнији од Браво. По статистикама АDAC-а поузданији ауто. Значи Фокус је више намењен за неку спортску вожњу. Без дилеме Фокус.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Ако заприметиш напред каде завршуваат седиштата ќе видиш дека се во нормална положба (кај мењачот)

Ова е слика од интериерот што ја начекав...

Edit: еве уште една... така да неможеш да ме убедиш

+ го гледаш тоа на средина за вентилација? До таму треба да се седиштата во нормална положба, а на твојата слика тоа не се гледа никаде.

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Можно е сликите што ги постирав да се фабричка монтажа и мајмунлук во фотошоп :smir:.

Член од
6 февруари 2009
Мислења
7
Поени од реакции
1
Фиат браво дефинитивно. Фокусот не ми е убав.

blaster1

Искусен Кајганџија
Член од
16 декември 2008
Мислења
777
Поени од реакции
26
Кој што сака.За некој е подобро Форд а за некои Фиат.
:salut:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
За млади дечки кои што сакаат адреналин во возенјето само Браво 1.4 t-jet 150 кс.а и не е премногу скапо за перформансите што ги нуди и забавата што ја пружа.:)

Kajgana Shop

На врв Bottom