Footballidentity.com

• Креатор на темата Креатор на темата Daniel.
  • Време на започнување Време на започнување
Ами избркај странци напрај чист тим само со македонци ќе немаш проблем со УЕФА за странци :)

немогуке е да се игра без странци :) хехе

мохуке е само со нив, а и клучните играчишта ми се странци

Луѓе, јас сум онлајн ..мислам ..го гледам натпреварот ..ми вика error и неможам ни на чет да пишам ..а и не ми го кажува четот :S

Na site bese taka, neznam dali na drugite natprevari bese taka ??

дали постои опција од менаџер дод тој карактер да се смени во играч на било која позиција

Vardarci da ne sakate Angel da vi go dadam :DDDDDDDDDDD hahaha konecno ke igrale Liga na Sampioni ! moze ama ako Borec ne postoi :))) smeski!

Луѓе ако можи да играм во некој тим :).

Bashkim Mevmedoski

Аднете ме некој.

Поз

ме исфрлија од тимот кога се пуштив нема ништо и ми земаа дел од играчите и несум повеќе тренер некој друг одма заземал место, па затоа прашав дали може од тренер да си направам играч карактер

ме исфрлија од тимот кога се пуштив нема ништо и ми земаа дел од играчите и несум повеќе тренер некој друг одма заземал место, па затоа прашав дали може од тренер да си направам играч карактер

Може да си направиш, само ке го пензионираш менаџерот... али јас би ти препорачал да си останеш како менаџер ако сакаш, друга опција ти е да го земеш акаунтот на Киелини, Стварно добар играч, 3 работа доколку си правиш играч, подобро за тебе да си направиш дефанзивец, НЕМА ТИМ ВО ФИД што не му требаат дефанзивци

Може да си направиш, само ке го пензионираш менаџерот... али јас би ти препорачал да си останеш како менаџер ако сакаш, друга опција ти е да го земеш акаунтот на Киелини, Стварно добар играч, 3 работа доколку си правиш играч, подобро за тебе да си направиш дефанзивец, НЕМА ТИМ ВО ФИД што не му требаат дефанзивци

добро ке останам менаџер а дај ми го карактерот на Киелини ке го играм тој

Најинтересно првенство до сега.5 тима се борат за 2 места.Стварно не очекував ваков раст на квалитетот на лигата.Инаку ако некој знае Борец и Вардар со кој ќе играат во ЛШ/ЕЛ,нека пише зашто ме мрзи да барам по форумот на фид,ептен ми е тапа :)

Најинтересно првенство до сега.5 тима се борат за 2 места.Стварно не очекував ваков раст на квалитетот на лигата.Инаку ако некој знае Борец и Вардар со кој ќе играат во ЛШ/ЕЛ,нека пише зашто ме мрзи да барам по форумот на фид,ептен ми е тапа :)

Борец играат со некој од израел хулигани,ултрас незнам како се викаат,доста јаки се според тоа со видов :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom