Footballidentity.com

• Креатор на темата Креатор на темата Daniel.
  • Време на започнување Време на започнување
прво полувреме ако сте забележале тој 7беше офлајн па 19 се враќаше напред назад и течко се игра со еден во средина и напаѓачот ни е на брод и немал добар нет и одма се исклучи а тој македонецот во одбрана ми е киксер најголем немоѓе никогаш во опсајд да фати никого, а голманот ме вади доста и среќа што таа влезе инаку 0-0 ке останеше

Доста тешка утакмица против Силекс,10 ката од кај нас да не беше себичен ко шо нон стоп е можевме барем уште 2-3 гола да дадеме али тоа е што е.Слободно можам да кажам дека ова ќе биде доста тешко и доста изедначено првенство така што едвај чекам да ја кренеме титулата :pipi: :pos2:

Како изигравме денеска :jaj: Катастрофално прво полувреме, 2-ката лудак, поради него 2 примивме.

Dokolku ima zainteresiran za CD, da go prevzeme karakterot na Chielini, od Fc Vardar neka mi pise poraka, da se dogovorime nekako..

( dokolku go prevzeme ne e obvrzan da ostane vo Vardar ), iako bi bilo dobro i da ostane :)

Karakterot e so dobri atributi, steta da zgasne takov karakter graden godina dena

Доста ми е во Шведска, не е то то ..му треба на некој напаѓач ? Eric Cartman, 2258 char. rating.
сеуште сум во FC Archangels, на трансфер листа, чекам понуди. Поздрав ! :)

Доста ми е во Шведска, не е то то ..му треба на некој напаѓач ? Eric Cartman, 2258 char. rating.
сеуште сум во FC Archangels, на трансфер листа, чекам понуди. Поздрав ! :)

Сакаш во Вардар :) ?

Тише јави се,понуди му договор на дечкото!

Ете сум, во Вардар ! Се надевам ќе одиме пак во ЛШ xD

Tише и Бурхан многу брзо изреагираа :helou: Мики welcome back :cug:,

Добро е донесовме уште едно квалитетно засилување,барем на 10 нема да му биде гарантиран првотимскот статус и ќе мора да се избори за него.Бурхан со Mikiyo San ќе прават одличен тандем
ајде да видиме како ќе изгледа утре тоа.
Офф топик:
Викса среќен роденден

Ајде супер засилување добивме....пазете се :)

Podobro zasiluvanje zdravje, samo sea tesko na mene, kaj da stavam 14 online ugraci ( site dobri ) na 1 utakmica hehehe

Milo mi se sto dojde Eric, Intelegenten igrac, Konecno Burhi ke ima dobra sorabotka

Ами избркај странци напрај чист тим само со македонци ќе немаш проблем со УЕФА за странци :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom