Вардар е во моментов посилен од кога и да е, Падна Марсеј, ке падне и Борец, а со тоа мислам и дека ке го осигураме второто место !!!ми стигна понуда од босна од HNK Tomislav,нормално ја одбив нејкам да бидам предавник..
ама смешно ми беше ми пишал "We're in the final faze of making HNK Tomislav a competitive team"
хахахха а они на предпоследно место,а ни ми пишал дали работат преку форум,дали има онлине тим ништо..
само ова погоре шо го пишав и дека ке ми дадел огромна плата...
ПС:Вардар спремајте се за во среда доагаме посилни од кога и да било порано!!
ми стигна понуда од босна од HNK Tomislav,нормално ја одбив нејкам да бидам предавник..
ама смешно ми беше ми пишал "We're in the final faze of making HNK Tomislav a competitive team"
хахахха а они на предпоследно место,а ни ми пишал дали работат преку форум,дали има онлине тим ништо..
само ова погоре шо го пишав и дека ке ми дадел огромна плата...
ПС:Вардар спремајте се за во среда доагаме посилни од кога и да било порано!!
ако се плашела мачката од глувцитеСпремете силно обезбедување ке има мн комити да си знаете)))))
Оваа висока победа не ја очекував!
Ама мислам Борец немаа онлајн голман! Ама сепак над моите очекувања...дадов 2 гола против најдобрите одбранбени во лигава
--- надополнето ---
Пс: Викса продолжи вака и ти гарантирам и ти ќе одиш по стапките на Никола Георгиев!
--- надополнето ---
Пс: Викса продолжи вака и ти гарантирам и ти ќе одиш по стапките на Никола Георгиев!![]()