Daniel.
Juventino per sempre
- Член од
- 18 август 2009
- Мислења
- 620
- Поени од реакции
- 356
што зборуваш бе?Извинете пирати што ви дадов 2 гола за 10 мин)))
:pos2:
што зборуваш бе?Извинете пирати што ви дадов 2 гола за 10 мин)))
имаше пријателска Вардар - Пиратесшто зборуваш бе?
:pos2:
Kolku zavrsi prijatelskata ????имаше пријателска Вардар - Пиратес
--- надополнето ---
Пиратите имат голем поздрав од својата поранешна звезда Петар Чурлинов и прашува кој им е составот сега и дали се уште се на прво место?
Како...што...кој?Kolku zavrsi prijatelskata ????
I koj e toj Curlinov ? :pos2:
P.S moram da go potenciram neuspesniot obid za kradenje na igraci na Fc Vardar od strana na Borec![]()
и ја незнам кој е обидов, дај кажи.
инаку од екипава твоја само белимов и никац вредат да се земат бидејќи се на позиција што ни е слаба, но откупната им е преголема, кога најавивте распаѓање ги контактирав, кога рековте дека не се распаѓате се договоривме дека ќе зборуваме во иднина.
што се однесува до другите играчи или ви се преслаби, или не се активни или се од позиција на која имаме премногу играчи.
Mislam deka kon site igraci sum bil fer, ama tie sto ne se fer sprema mene i jas nema da sum fer sprema niv, Drugoto se na PVTЗа каков тип на казна се работи ?
Сметај на менеУтревечер се игра дербито Пирати вс Вардар,така да ајде малце раздвижете се.Сеа пишувам статија за весникот така да ајде пријавувајте се од сите тимови за една анализа и за дуел.
Ние не јадеме говна(како тебе, иако никогаш не доби прилика да победиш па да можеш да зборуваш), туку на теренот покажуваме што имаме да кажеме. ПоздравЧудно, никој од пиратчињава нема изедено говна за утакмицата...
Фала. @ Ultras1987, вака се прифаќа пораз, а не како тебеMAKYsek напиша:Што да напишат? Ни покажаа како се игра.. Ја заборавив да им честитам )