Footballidentity.com

Член од
19 февруари 2010
Мислења
121
Поени од реакции
17
што зборуваш бе?
:pos2:
имаше пријателска Вардар - Пиратес :)

--- надополнето ---

Пиратите имат голем поздрав од својата поранешна звезда Петар Чурлинов и прашува кој им е составот сега и дали се уште се на прво место?

Tise_MKD

Sir Tishe_MKD
Член од
11 февруари 2009
Мислења
931
Поени од реакции
11
имаше пријателска Вардар - Пиратес :)

--- надополнето ---

Пиратите имат голем поздрав од својата поранешна звезда Петар Чурлинов и прашува кој им е составот сега и дали се уште се на прво место?
Kolku zavrsi prijatelskata ????

I koj e toj Curlinov ? :pos2:

P.S moram da go potenciram neuspesniot obid za kradenje na igraci na Fc Vardar od strana na Borec:vozbud:

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.551
Поени од реакции
7.109
и ја незнам кој е обидов, дај кажи.
инаку од екипава твоја само белимов и никац вредат да се земат бидејќи се на позиција што ни е слаба, но откупната им е преголема, кога најавивте распаѓање ги контактирав, кога рековте дека не се распаѓате се договоривме дека ќе зборуваме во иднина.
што се однесува до другите играчи или ви се преслаби, или не се активни или се од позиција на која имаме премногу играчи.

Член од
19 февруари 2010
Мислења
121
Поени од реакции
17
заврши 2-2 иначе морав да го напишам оваа за пепи ме напна на мсн :)

Tise_MKD

Sir Tishe_MKD
Член од
11 февруари 2009
Мислења
931
Поени од реакции
11
и ја незнам кој е обидов, дај кажи.
инаку од екипава твоја само белимов и никац вредат да се земат бидејќи се на позиција што ни е слаба, но откупната им е преголема, кога најавивте распаѓање ги контактирав, кога рековте дека не се распаѓате се договоривме дека ќе зборуваме во иднина.
што се однесува до другите играчи или ви се преслаби, или не се активни или се од позиција на која имаме премногу играчи.

Eve za Filip Jovanovski se zbori, duri menagerot me ubeduvase i kako mozam da go odbiam transferot koga igracot saka

E sea da pojasnam Igraci sto prvo zborat so drugi treneri pred da zborat so mene, ke bidat kazneti, taka da Filip moze da si ide od vardar za 16 M

fixXx

IoSonoInterista
Член од
26 август 2010
Мислења
157
Поени од реакции
15
За каков тип на казна се работи ?

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Утревечер се игра дербито Пирати вс Вардар,така да ајде малце раздвижете се.Сеа пишувам статија за весникот така да ајде пријавувајте се од сите тимови за една анализа и за дуел.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Утревечер се игра дербито Пирати вс Вардар,така да ајде малце раздвижете се.Сеа пишувам статија за весникот така да ајде пријавувајте се од сите тимови за една анализа и за дуел.
Сметај на мене :)

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Ако може тише и даниел заедно со некој играч од Пиратите(по негов избор),и ако сака некој од Борец да направиме една анализа заедничка да видиме какви ставови има итн.Иначе имав во замисла нешто како дуел меѓу тимовите со еден играч и тренерот,додека играчот на Борец би ми бил стручен соработник,за да не бидам многу пристрасен :)

Член од
2 јануари 2008
Мислења
440
Поени од реакции
93
Што да напишат? Ни покажаа како се игра.. Ја заборавив да им честитам :))

Daniel.

Juventino per sempre
Член од
18 август 2009
Мислења
620
Поени од реакции
356
Чудно, никој од пиратчињава нема изедено говна за утакмицата...
Ние не јадеме говна(како тебе, иако никогаш не доби прилика да победиш па да можеш да зборуваш), туку на теренот покажуваме што имаме да кажеме. Поздрав

MAKYsek напиша:
Што да напишат? Ни покажаа како се игра.. Ја заборавив да им честитам )
Фала. @ Ultras1987, вака се прифаќа пораз, а не како тебе :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom