Ќе видиме правев муабет со него рече дека е можно да ме пушти но како што кажа понудата била добра и чим сум сакал да играм во Вардар, ок само требало првен да најде некој SM му пишав да побрза рече добро.haha imam prateno ponuda do tebe a i vo komunikacija sum so trenerot ) ke vidime sea zavisi od nego
Не е веќе Снејкс, сега е ОФК... некој србин го зел клуботодкаде испадна клубов офк београд во македонска лига?
Супер, ајде соберете усте неој играч, па да се отвори нов тим, таман за новата сезона1 CD за нов тим
Ќе видиме правев муабет со него рече дека е можно да ме пушти но како што кажа понудата била добра и чим сум сакал да играм во Вардар, ок само требало првен да најде некој SM му пишав да побрза рече добро.
Што да правам јас овој манаџерот се зафркава со мене еднаш пишува дека блиску е до наоѓање на нов SM и најверојатно ќе ме прати, после ми вика тешко било да најде играч како мене незнаел дали да ме пушти му кажав еднаш дека сакам да се вратам во Вардар ми пишува после оти вака си правел. Нека прифати он понуда твоја ако сака после лесно е она на мене што ќе остане.. и веќе му кажав дека повторно сакам да се вратам во нашата Македонска лига не знам што друго да му кажам.Well i stay here, i will not accept transfer i want to stay here and give my maximum last decision.
Mi pisase deka ova si go pisal, deka sakas da ostanes???? Stvarno li e i daj kazi mu deka sakas da dojdes, gledaj stvarno da napravime nesto, ili ne bidi online ili neznam sto da pravime igraj loso 1 do 2 utakmici. Sto se odnesuva do mene stvarno probuvam ama ne te dava, sea nataka od tebe zavisi ))
Abe ..i ja imav takov problem ..Избришав ама пак нејќе.Пробав и со друг прелистувач,ништо.
Прегледај го приврзокот 34796
Доле лево пишува done и вака си стои цело време.
Пробав..нејќе..Abe ..i ja imav takov problem ..
simni si flash player 9 ! ..ne 10 ! ..i mislam ke raboti kaj mene taka se sredi
Што да правам јас овој манаџерот се зафркава со мене еднаш пишува дека блиску е до наоѓање на нов SM и најверојатно ќе ме прати, после ми вика тешко било да најде играч како мене незнаел дали да ме пушти му кажав еднаш дека сакам да се вратам во Вардар ми пишува после оти вака си правел. Нека прифати он понуда твоја ако сака после лесно е она на мене што ќе остане.. и веќе му кажав дека повторно сакам да се вратам во нашата Македонска лига не знам што друго да му кажам.