Footballidentity.com

Tise_MKD

Sir Tishe_MKD
Член од
11 февруари 2009
Мислења
931
Поени од реакции
11
Jas ke kupam igrac ovie od jakive klubovi ke mi go soberat :))) sea mozno e zasiluvanjeto da mi go dzapnat, ama ako plus uste 25 M za transfercinja :))

М

Мартин`

Гостин
haha imam prateno ponuda do tebe a i vo komunikacija sum so trenerot :)) ke vidime sea zavisi od nego :)
Ќе видиме правев муабет со него рече дека е можно да ме пушти но како што кажа понудата била добра и чим сум сакал да играм во Вардар, ок само требало првен да најде некој SM му пишав да побрза рече добро.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.511
Поени од реакции
6.954
одкаде испадна клубов офк београд во македонска лига?

Daniel.

Juventino per sempre
Член од
18 август 2009
Мислења
620
Поени од реакции
356
одкаде испадна клубов офк београд во македонска лига?
Не е веќе Снејкс, сега е ОФК... некој србин го зел клубот

1 CD за нов тим
Супер, ајде соберете усте неој играч, па да се отвори нов тим, таман за новата сезона :)

Btw, ништо од промената на времето, погледнете на форумот на ФИДА, да не пишувам пак... :/

Tise_MKD

Sir Tishe_MKD
Член од
11 февруари 2009
Мислења
931
Поени од реакции
11
Ќе видиме правев муабет со него рече дека е можно да ме пушти но како што кажа понудата била добра и чим сум сакал да играм во Вардар, ок само требало првен да најде некој SM му пишав да побрза рече добро.
Well i stay here, i will not accept transfer i want to stay here and give my maximum last decision.

Mi pisase deka ova si go pisal, deka sakas da ostanes???? Stvarno li e i daj kazi mu deka sakas da dojdes, gledaj stvarno da napravime nesto, ili ne bidi online ili neznam sto da pravime igraj loso 1 do 2 utakmici. Sto se odnesuva do mene stvarno probuvam ama ne te dava, sea nataka od tebe zavisi :)))

М

Мартин`

Гостин
Well i stay here, i will not accept transfer i want to stay here and give my maximum last decision.

Mi pisase deka ova si go pisal, deka sakas da ostanes???? Stvarno li e i daj kazi mu deka sakas da dojdes, gledaj stvarno da napravime nesto, ili ne bidi online ili neznam sto da pravime igraj loso 1 do 2 utakmici. Sto se odnesuva do mene stvarno probuvam ama ne te dava, sea nataka od tebe zavisi :)))
Што да правам јас овој манаџерот се зафркава со мене еднаш пишува дека блиску е до наоѓање на нов SM и најверојатно ќе ме прати, после ми вика тешко било да најде играч како мене незнаел дали да ме пушти му кажав еднаш дека сакам да се вратам во Вардар ми пишува после оти вака си правел. Нека прифати он понуда твоја ако сака после лесно е она на мене што ќе остане.. и веќе му кажав дека повторно сакам да се вратам во нашата Македонска лига не знам што друго да му кажам.

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.511
Поени од реакции
6.954
епа ја кога пишав пазете на висок minimum release fee вие мислевте будала сум, епа смејте се сеа.
циганот ќе те дупи ненормално, ќе видиш, и нема да те пушти без да исцица максимум пари.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Конечно почнува лигава и од кај никна ова ОФк Београд бе, ко што сме тргнале ќе снема македонски клубови у македонска лига глејте да поправите тоа.

Член од
27 март 2009
Мислења
1.051
Поени од реакции
112

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.511
Поени од реакции
6.954
табела после прво коло топ 5 .
1 - Olimpique de Shit
2 - (загадениот) вардар
3 - френч гејс јунајтед
4 - пиратчињата
5 - Ф.К. БОРЕЦ
сите по 3 бода.

Следното коло дерби - актуелниот првак(olimpique de shit) против идниот првак(Ф.К. Борец), директно пренос на А1 во недела од 20.15.

Tise_MKD

Sir Tishe_MKD
Член од
11 февруари 2009
Мислења
931
Поени од реакции
11
Nisto brat, ili igraj loso, ili ne bidi online ke mora da te prodade :) Ti cuvam jas mesto :)

--- надополнето ---

Што да правам јас овој манаџерот се зафркава со мене еднаш пишува дека блиску е до наоѓање на нов SM и најверојатно ќе ме прати, после ми вика тешко било да најде играч како мене незнаел дали да ме пушти му кажав еднаш дека сакам да се вратам во Вардар ми пишува после оти вака си правел. Нека прифати он понуда твоја ако сака после лесно е она на мене што ќе остане.. и веќе му кажав дека повторно сакам да се вратам во нашата Македонска лига не знам што друго да му кажам.

Ova gore za tebe vazi hehehe

Kajgana Shop

На врв Bottom