Footballidentity.com

М

Мартин`

Гостин
Аууууу... не ни приметив дека тоа е твојот клуб. Ќе не победите, не им одговара терминот на некои првотимци, а и имате појак состав... Како и да е интересно ќе биде :vozbud:
Ќе видиме не се знае по обичај кај нас овие скоро никогаш не каснат т.е секогаш се на натпревар скоро сите дури и на пријателскиве што ни беа до сега.. и со вредноста вкупно сме тука некаде само ние што имаме 11 играчи вие 20 ама пак ништо не се знае.

Ова е пријателска или нешто куп ?

Daniel.

Juventino per sempre
Член од
18 август 2009
Мислења
620
Поени од реакции
356
Ќе видиме не се знае по обичај кај нас овие скоро никогаш не каснат т.е секогаш се на натпревар скоро сите дури и на пријателскиве што ни беа до сега.. и со вредноста вкупно сме тука некаде само ние што имаме 11 играчи вие 20 ама пак ништо не се знае.

Ова е пријателска или нешто куп ?
САМО пријателска :smir:

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
За сите во вардар
зашто неможам да се пуштам на форумот од операва а ме мрзи да симињам мозила ќе пишам тука
Ако продолжиме да играме вака не ни бега 4 место.Скоро никој не си игра на позиција во одбрана идат напред назад неможат да се наместат во линија крилата идат да играат како напаѓачи ние од средината или сме напред или назад никако во средина да играме и затоа ги изгубивме сите пријателски а ништо чудно и да ги изгубиме сите натпревари против онлине екипи.Затоа
1.Одбраната нека се организира,нека се договорат нешто само вака не координирани да не сме
2.Крилата да си играат на позиција да одат и напад(кога напаѓаме)и одбрана(кога се браниме),не само напад а со тоа и ќе ни помогнат
3.Ние од средина да играме на позиицја CM не AMC,DMC,WF,F...
4.Нападот(според мене најдоброто нешто во тимот)само нека се отвара и растур ќе праиме.
Ако ми се пушти форумот ќе пишам и на приватниот за идеи како да ја подигнеме играта,да не ги откривам тајните:smir:

Daniel.

Juventino per sempre
Член од
18 август 2009
Мислења
620
Поени од реакции
356
За сите во вардар
зашто неможам да се пуштам на форумот од операва а ме мрзи да симињам мозила ќе пишам тука
Ако продолжиме да играме вака не ни бега 4 место.Скоро никој не си игра на позиција во одбрана идат напред назад неможат да се наместат во линија крилата идат да играат како напаѓачи ние од средината или сме напред или назад никако во средина да играме и затоа ги изгубивме сите пријателски а ништо чудно и да ги изгубиме сите натпревари против онлине екипи.Затоа
1.Одбраната нека се организира,нека се договорат нешто само вака не координирани да не сме
2.Крилата да си играат на позиција да одат и напад(кога напаѓаме)и одбрана(кога се браниме),не само напад а со тоа и ќе ни помогнат
3.Ние од средина да играме на позиицја CM не AMC,DMC,WF,F...
4.Нападот(според мене најдоброто нешто во тимот)само нека се отвара и растур ќе праиме.
Ако ми се пушти форумот ќе пишам и на приватниот за идеи како да ја подигнеме играта,да не ги откривам тајните:smir:
Зборувај! барем уште малку... :pipi:

Tise_MKD

Sir Tishe_MKD
Член од
11 февруари 2009
Мислења
931
Поени од реакции
11
Donesov dzverce vo odbrana, Ako bide online, ke se oprai timot, Donesov i golmance!!!!!

Ostanuva uste da se igra na pozicija, I ke se igra, od sea koj ne igra na pozicija ke bide kaznuvan, neka procitaat site posto i taka poslabo se stavaat na forum :))))

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
и мене не ми го пушта форумот
Иначе како идат работите за ФИДА??

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010