Football Manager 2016

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
И почнуваме! Bye bye social life!
20stzia.jpg
И одма Lucas Romero го купи :D :D

На 13ти излегува целосната верзија, така?
А ќе има некој можност како на 15ката да се прошверцуваме да се најди без пари да се игра? :)

Питање. ?

Може некако да се спои се со ФМ ,сите верзии во една тема. Вака секоја година,чим излезе отвори нова тема наместо да си биде под едно место. :)Има шанси модераторите да средат ова ?

Питање. ?

Може некако да се спои се со ФМ ,сите верзии во една тема. Вака секоја година,чим излезе отвори нова тема наместо да си биде под едно место. :)Има шанси модераторите да средат ова ?

Зашто да биде се во една тема? Што ако некои на пример ја играат 16, а некои други уште ја играат 15? Ќе пишуваат и едните и другите во една тема и турли-тава ќе се направи темата.[DOUBLEPOST=1447251496][/DOUBLEPOST]
Шо пари е клуч за игричкава и кога искача ?

13ти ноември. На Instant Gaming е најефтино што сум видел, 33 евра.

Зашто да биде се во одредема? Што ако некои на пример ја играат 16, а некои други уште ја играат 15? Ќе пишуваат и едните и другите во една тема и турли-тава ќе се направи темата.[DOUBLEPOST=1447251496][/DOUBLEPOST]

13ти ноември. На Instant Gaming е најефтино што сум видел, 33 евра.
Погрешно,мешаница е вака поставеноста на темите.На пример,барам одредени постови за Фм Номер,шо ми треба,на срчот е позаебано дури .Вака поставуваш ред,кликаш само оваа тема и ти го поедноставува и упростува барањето.Не губиш време шо ми е најважно и е супер уредно.Капиш бро. :)

:facepalm:
И како после да не ти се смее човек? Ај објасни ми како тоа?
Убаво ти се објасни зашто е лошо сите верзии у една тема и ти продужуваш со глупоштините? Кој ти е овој пост? Што сакаш да кажеш?

Поставуваш ред, кликаш само оваа тема, супер уредно, фм номер, мешаница... Нон капиши бро.

А ја ако сакам да барам мислења од фм14ката на пример?
Ти стварно си глуп човек.

:facepalm:
И како после да не ти се смее човек? Ај објасни ми како тоа?
Убаво ти се објасни зашто е лошо сите верзии у една тема и ти продужуваш со глупоштините? Кој ти е овој пост? Што сакаш да кажеш?

Поставуваш ред, кликаш само оваа тема, супер уредно, фм номер, мешаница... Нон капиши бро.

А ја ако сакам да барам мислења од фм14ката на пример?
Ти стварно си глуп човек.
Зошто јас не ја сакам поставеноста на темите за играва.Ајде да отвораме сто теми за секоја верзија ,а коа во суштина е една игра.Една тема за една игра.А не неколку теми различни и шпартај да читаш и бараш. Предложив и што се мешаш како да се однесувам.Ако не ти се допаѓа,воздржи се речи не е ок и толку.Ќе ми солиш памет што како ми е постот.Има на едни шо им се допаѓа како ти или како мене.Не арогатно уште глуп ме навредуваш.Те навредив ли бе ? Уше модераториве па однесувањето го супортираат и исмевањето. Лошоo_O

Зошто јас не ја сакам поставеноста на темите за играва.Ајде да отвораме сто теми за секоја верзија ,а коа во суштина е една игра.Една тема за една игра.А не неколку теми различни и шпартај да читаш и бараш. Предложив и што се мешаш како да се однесувам.Ако не ти се допаѓа,воздржи се речи не е ок и толку.Ќе ми солиш памет што како ми е постот.Има на едни шо им се допаѓа како ти или како мене.Не арогатно уште глуп ме навредуваш.Те навредив ли бе ? Уше модераториве па однесувањето го супортираат и исмевањето. Лошоo_O
Tи.. не знам како да те наречам.. си тешка забеготина од човек, не знам што се дешава со тебе, дали си неписмен, глуп или па тролаш не знам што е работа ама не ќе да е на арно. Зборам за изразувањето а размислувањето на страна.

Што се однесува на размислувањето за темите на игриве, пак ќе кажам, крајно малоумно размислување... Пошто е една игра ја не знам и креаториве што кур секоја година креираат нова верзија, нека си биде една иста верзија, само трансфери нека праат.
Нема на некој што му се допаѓа твоево глупо размислување, една тема за сите верзии на менаџеров.
Ај пак ќе те прашам, што ако мене стрикно ме занимаат мислења и коментари за 14ката? Значи сакам да читам само за 14ката а не на една иста тема некој да коментира за 2009ка, 2015ка и 2012ка.
Јасно ти е малце или треба со инка да ти сипувам у тоа црпката празна?

И да, не ми се допаѓа и не можам смирено да ти одговорам пошто си глуп.

У право е Вори а тоа што сакаш лесно се решава, на секој пост, зависно од тоа за која година станува збор, ќе си пишувате ФМ14 пример ако е за таа и така лесно ќе си ги најдете мислењата.
Што не е јасно?

Ja пробав да искомуницирам со ликовите шо ја праат играва да им даам инфоа од наши играчи. Ми побараа линкови, ама не сум оптимист :) Mи смета наши играчи да се со торбешки миксани имиња.

Ja пробав да искомуницирам со ликовите шо ја праат играва да им даам инфоа од наши играчи. Ми побараа линкови, ама не сум оптимист :) Mи смета наши играчи да се со торбешки миксани имиња.
Едвај чекам да искочи фул верзијата да видам дали Трифун е уште газда на Вардар.
Нашата дата база е дефинитивно нај крш, знам некој македонец им помага на србите што ја составуваат, ама нема поим очигледно!

Абе нели требаше на 13ти Ноември да има фул верзија по торенти или сум грешка ? :confused:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom