И одма Lucas Romero го купиИ почнуваме! Bye bye social life!
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И одма Lucas Romero го купиИ почнуваме! Bye bye social life!
![]()
Питање. ?
Може некако да се спои се со ФМ ,сите верзии во една тема. Вака секоја година,чим излезе отвори нова тема наместо да си биде под едно место.Има шанси модераторите да средат ова ?
Шо пари е клуч за игричкава и кога искача ?
Погрешно,мешаница е вака поставеноста на темите.На пример,барам одредени постови за Фм Номер,шо ми треба,на срчот е позаебано дури .Вака поставуваш ред,кликаш само оваа тема и ти го поедноставува и упростува барањето.Не губиш време шо ми е најважно и е супер уредно.Капиш бро.Зашто да биде се во одредема? Што ако некои на пример ја играат 16, а некои други уште ја играат 15? Ќе пишуваат и едните и другите во една тема и турли-тава ќе се направи темата.[DOUBLEPOST=1447251496][/DOUBLEPOST]
13ти ноември. На Instant Gaming е најефтино што сум видел, 33 евра.
Зошто јас не ја сакам поставеноста на темите за играва.Ајде да отвораме сто теми за секоја верзија ,а коа во суштина е една игра.Една тема за една игра.А не неколку теми различни и шпартај да читаш и бараш. Предложив и што се мешаш како да се однесувам.Ако не ти се допаѓа,воздржи се речи не е ок и толку.Ќе ми солиш памет што како ми е постот.Има на едни шо им се допаѓа како ти или како мене.Не арогатно уште глуп ме навредуваш.Те навредив ли бе ? Уше модераториве па однесувањето го супортираат и исмевањето. Лошо
И како после да не ти се смее човек? Ај објасни ми како тоа?
Убаво ти се објасни зашто е лошо сите верзии у една тема и ти продужуваш со глупоштините? Кој ти е овој пост? Што сакаш да кажеш?
Поставуваш ред, кликаш само оваа тема, супер уредно, фм номер, мешаница... Нон капиши бро.
А ја ако сакам да барам мислења од фм14ката на пример?
Ти стварно си глуп човек.
Tи.. не знам како да те наречам.. си тешка забеготина од човек, не знам што се дешава со тебе, дали си неписмен, глуп или па тролаш не знам што е работа ама не ќе да е на арно. Зборам за изразувањето а размислувањето на страна.Зошто јас не ја сакам поставеноста на темите за играва.Ајде да отвораме сто теми за секоја верзија ,а коа во суштина е една игра.Една тема за една игра.А не неколку теми различни и шпартај да читаш и бараш. Предложив и што се мешаш како да се однесувам.Ако не ти се допаѓа,воздржи се речи не е ок и толку.Ќе ми солиш памет што како ми е постот.Има на едни шо им се допаѓа како ти или како мене.Не арогатно уште глуп ме навредуваш.Те навредив ли бе ? Уше модераториве па однесувањето го супортираат и исмевањето. Лошо![]()
Едвај чекам да искочи фул верзијата да видам дали Трифун е уште газда на Вардар.Ja пробав да искомуницирам со ликовите шо ја праат играва да им даам инфоа од наши играчи. Ми побараа линкови, ама не сум оптимистMи смета наши играчи да се со торбешки миксани имиња.