StarScr3am
Ѓавол
Ај некој нека ми прати во пп што и како треба да инсталирам. Ќе му бидам благодарен
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
КАј да најдам на цс рин фудбал менаџер ?кракот овде е постар и не е целосен немаш atribute masking и во овој случај оценките на сите играчи ти се отворени немаш потреба од скаутинг последниот крак од mkdev
со fmmasking go ima na cs.rin.ru
Какво ниво какви бакрачи?Некако лесна ми се гледа играва (сега за сега) иако на највисоко ниво стартував. Играм со Портсмут и прва сезона Лига 2 ја завршив без пораз а и сега во лига 1 првиот пораз ми е после 15 кола.
Кај тебе ќе да е кај мене чести се на почеток на сезона додека не се уиграни и тоа мали повредиСекоја недела ми се повредуваат два три играчи и кај вас е исто или само кај мене ?
И јас сум на почеток по 2-3 недели ми се повредуваат . ќе видам понатака како ќе е.Кај тебе ќе да е кај мене чести се на почеток на сезона додека не се уиграни и тоа мали повреди
Зависи јас не си ги форсирам на почеток и кај јануари затоа што тогаш се повредуваатИ јас сум на почеток по 2-3 недели ми се повредуваат . ќе видам понатака како ќе е.
Воа е исто како ја да идам да купам сладолед од машина, а да ја земам само корнетката.od kaj ja simnuvate igrata za macbook ??
+1Се си беше океј со играва додека не го форматирав чудово. Креш дамп ми прави и нејќе да се уклучи срањево. Некој со ист проблем ?