Football Manager 2016

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Ај некој нека ми прати во пп што и како треба да инсталирам. Ќе му бидам благодарен

кракот овде е постар и не е целосен немаш atribute masking и во овој случај оценките на сите играчи ти се отворени немаш потреба од скаутинг последниот крак од mkdev
со fmmasking go ima na cs.rin.ru
КАј да најдам на цс рин фудбал менаџер ?

Се е ок со играта со најновиот крак ???? Дај кажете кој е најнов пратете пп некој .

Секоја недела ми се повредуваат два три играчи и кај вас е исто или само кај мене ?

Некако лесна ми се гледа играва (сега за сега) иако на највисоко ниво стартував. Играм со Портсмут и прва сезона Лига 2 ја завршив без пораз а и сега во лига 1 првиот пораз ми е после 15 кола.

Некако лесна ми се гледа играва (сега за сега) иако на највисоко ниво стартував. Играм со Портсмут и прва сезона Лига 2 ја завршив без пораз а и сега во лига 1 првиот пораз ми е после 15 кола.
Какво ниво какви бакрачи?

Секоја недела ми се повредуваат два три играчи и кај вас е исто или само кај мене ?
Кај тебе ќе да е кај мене чести се на почеток на сезона додека не се уиграни и тоа мали повреди

Кај тебе ќе да е кај мене чести се на почеток на сезона додека не се уиграни и тоа мали повреди
И јас сум на почеток по 2-3 недели ми се повредуваат . ќе видам понатака како ќе е.

И јас сум на почеток по 2-3 недели ми се повредуваат . ќе видам понатака како ќе е.
Зависи јас не си ги форсирам на почеток и кај јануари затоа што тогаш се повредуваат

Погоре, последниот линк за симињање на целата игра, не работи. А нигде нема асален торент, изглеа бајаги ќе чекаме за нормално играње.

И со исклучен антивирус, дава crash dump при инсталирање.

Се си беше океј со играва додека не го форматирав чудово. Креш дамп ми прави и нејќе да се уклучи срањево. Некој со ист проблем ?

Се си беше океј со играва додека не го форматирав чудово. Креш дамп ми прави и нејќе да се уклучи срањево. Некој со ист проблем ?
+1

Кај мене мн ама мн мн жолти паѓаја претерано многу....

Back
На врв Bottom