Goxyto
#FinoAllaFine
Значи гејмплејо е ногу различен на кракираната и на оригинало. Ќ м8.генерирани регени со 20ка оценки![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи гејмплејо е ногу различен на кракираната и на оригинало. Ќ м8.генерирани регени со 20ка оценки![]()
Како да ја средам и дај линк прати ми во ПП објасни што да симнам, што да ставам и каде што да направам за да ја играм. Фала ти однапред.Уште пред недела дена излезе финалниот крак од mkdev + fmmasking.exe се е средено нема багови играта е 100% игрива.
Уште пред недела дена излезе финалниот крак од mkdev + fmmasking.exe се е средено нема багови играта е 100% игрива.
Ај и кај мене ако сакаш, пошо не сум у тек веќе месец дена што бидна како бидна со кракот..Како да ја средам и дај линк прати ми во ПП објасни што да симнам, што да ставам и каде што да направам за да ја играм. Фала ти однапред.
Уште пред недела дена излезе финалниот крак од mkdev + fmmasking.exe се е средено нема багови играта е 100% игрива.