jovanovski
Motherfucker Jones

Сите првотимци што се на листава освен Торосидис

и секако веднаш потоа следува ваков меч

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Капрадоси е ѕверка, ако, играј го, нема везе што има 17.Сите првотимци што се на листава освен Торосидис+ Мајкон, Бенатија и Балзарети суспендирани пред мечот со Јуве кој нема пораз од бог знае кога. Во одбрана ми играа Једвај, Бурдисо кој штотуку се врати од повредата и Капрадоси кој има 17 години
Крилни бекови Маркињо и Тадеи кој го изигра вкупно вториот меч во сезоната, а и 45 минути играв со играч помалку поради Бредли кој доби црвен. Краен резултат 1-1 со моја доминација во 3-4 од мечот
Играва е луда
и секако веднаш потоа следува ваков меч
]
Доста ти е само последниот, логично, го мењаш прошлиот крак кога пастираш.Ако го снимам последниот пач, дали ќе ми бидат вклучени поправките и од предходните пачови или треба еден по еден да се снимаат?
--- надополнето: 21 јануари 2014 во 17:58 ---
Ако го снимам последниот пач, дали ќе ми бидат вклучени поправките и од предходните пачови или треба еден по еден да се снимаат?
Капрадоси е ѕверка, ако, играј го, нема везе што има 17.
--- надополнето: 21 јануари 2014 во 18:02 ---
Доста ти е само последниот, логично, го мењаш прошлиот крак кога пастираш.
Ја игра некој 14.2.2 верзијата? Ја бива?
citaj upatstvo na torentot od kaj sto go simna.Помош луѓе, како да ја апдејтирам 14.2.2 ако може некој да ми објасни чекор по чекор. Однапред благодарам
--- надополнето: 22 јануари 2014 во 03:12 ---