Football Manager 2014

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
23h7htv.png
[/IMG]
5
tinypic.com

Беља ми се случи. Немам четворица фудбалери кои на возраст од 15 до 21 година биле тренирани во клубот. Чаре ?
23h7htv.png

23h7htv.png
[/IMG]
5
tinypic.com

Беља ми се случи. Немам четворица фудбалери кои на возраст од 15 до 21 година биле тренирани во клубот. Чаре ?
23h7htv.png

Искрено во дип шит си сега,ептен е заебано ова,и јас се најдов во исто брашно со Гент поради млади играчи .... Чаре .... ако имаш останато време за регистрација,барај преку Player Search со услови или од младинска унапреди некои играчи ..

23h7htv.png
[/IMG]
5
tinypic.com

Оди на одмор еден ден ќе ти среди асистентот

Еден играч помалку пријави. Лесно ко два и два. Пример тие под 21 година не знам зошто воопшто ги пријавуваш, кога сеедно имаат право на играње и да не се пријавени.

Еден играч помалку пријави. Лесно ко два и два. Пример тие под 21 година не знам зошто воопшто ги пријавуваш, кога сеедно имаат право на играње и да не се пријавени.

Ова го реши проблемот :)
Деновиве ќе отворам тема за кариера. @Ilumious избриши ја оваа за да немам сто теми со кариера. :coffee:

че објавам за брзо време извештај од мене од крај на сезона , најдобра сезона до сега , најмногу дадени,најмалку примени , 2ро место за влакно титула ,Шпански Куп освоено,најдобар играч и одбрана во лигата прогласени (Касола и Тарин) итн ..... :love:

имам проблеми со имињата на играчите и ако ставам некој од последниве апдејти ќе ми се среди?

Извештај на Вори ....најдобра сезона до сега , најмногу дадени,најмалку примени , 2ро место за влакно титула ,Шпански Куп освоено,најдобар играч и одбрана во лигата прогласени (Касола и Тарин) итн ..... :love:

Screenshot_1.pngScreenshot_2.pngScreenshot_3.png

Најлошо нешто е да имаш пари еден куп и да немаш кој да купиш. У ствари има и полошо, воопшто да немаш пари :icon_lol:
Еве со Астра имам 30 милиони трансфер буџет, ама џабе кога не можам ниеден поквалитетен играч да земам од оние што ги имам во тимот. На тешки маки сум откако ме презеде тајкунот :(
Е да, се ориентирам само на играчи од Балкански полуостров. Не ми требаат јужноамериканци и избагирани африканци. Тренери, скаути и тоа само од Балканот.

Најлошо нешто е да имаш пари еден куп и да немаш кој да купиш. У ствари има и полошо, воопшто да немаш пари :icon_lol:
Еве со Астра имам 30 милиони трансфер буџет, ама џабе кога не можам ниеден поквалитетен играч да земам од оние што ги имам во тимот. На тешки маки сум откако ме презеде тајкунот :(
Е да, се ориентирам само на играчи од Балкански полуостров. Не ми требаат јужноамериканци и избагирани африканци. Тренери, скаути и тоа само од Балканот.
Vincent Tan да не ти дојде? :D

Во таков случај, позајмувај...
Мој совет е да пробаш да го купиш Guido Pizarro од Tigres. Одличен играч е.

Vincent Tan да не ти дојде? :D
Па не, ама овој новиот одма ми се закануваше со отказ, затоа што имал некои врски со италијански агенти и го сакал Спалети во Астра :pos:
Во таков случај, позајмувај...
Мој совет е да пробаш да го купиш Guido Pizarro од Tigres. Одличен играч е.
Ни за позајмување не ги купувам „латинциве“. Ама сега ја привршувам сезоната (без титула во домашното првенство, Стеауа сеуште кине), па има да изнакупувам све жви до 20 години и има да доминираат моиве у21 со 5:0 резултат секоја утакмица :icon_mrgr:
Знам дека така правев во Дортмунд еднаш, затоа што е без ограничување за странци. Не дека тие играчи беа некој јак потенција (3 ѕвездички највеќе), ама кинеа во младите категории, после можав и да заработам за нив, затоа што имаше тимови што се палат на тоа :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom