- Член од
- 7 август 2011
- Мислења
- 5.010
- Поени од реакции
- 15.622

Беља ми се случи. Немам четворица фудбалери кои на возраст од 15 до 21 година биле тренирани во клубот. Чаре ?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
[/IMG]![]()
![]()
![]()
Беља ми се случи. Немам четворица фудбалери кои на возраст од 15 до 21 година биле тренирани во клубот. Чаре ?
![]()
Оди на одмор еден ден ќе ти среди асистентот[/IMG]![]()
![]()
![]()
Може и такаОди на одмор еден ден ќе ти среди асистентот
Еден играч помалку пријави. Лесно ко два и два. Пример тие под 21 година не знам зошто воопшто ги пријавуваш, кога сеедно имаат право на играње и да не се пријавени.
Vincent Tan да не ти дојде?Најлошо нешто е да имаш пари еден куп и да немаш кој да купиш. У ствари има и полошо, воопшто да немаш пари
Еве со Астра имам 30 милиони трансфер буџет, ама џабе кога не можам ниеден поквалитетен играч да земам од оние што ги имам во тимот. На тешки маки сум откако ме презеде тајкунот
Е да, се ориентирам само на играчи од Балкански полуостров. Не ми требаат јужноамериканци и избагирани африканци. Тренери, скаути и тоа само од Балканот.
Најлошо нешто е да имаш пари еден куп и да немаш кој да купиш. У ствари има и полошо, воопшто да немаш пари
Еве со Астра имам 30 милиони трансфер буџет, ама џабе кога не можам ниеден поквалитетен играч да земам од оние што ги имам во тимот. На тешки маки сум откако ме презеде тајкунот
Е да, се ориентирам само на играчи од Балкански полуостров. Не ми требаат јужноамериканци и избагирани африканци. Тренери, скаути и тоа само од Балканот.
Па не, ама овој новиот одма ми се закануваше со отказ, затоа што имал некои врски со италијански агенти и го сакал Спалети во АстраVincent Tan да не ти дојде?![]()
Ни за позајмување не ги купувам „латинциве“. Ама сега ја привршувам сезоната (без титула во домашното првенство, Стеауа сеуште кине), па има да изнакупувам све жви до 20 години и има да доминираат моиве у21 со 5:0 резултат секоја утакмицаВо таков случај, позајмувај...
Мој совет е да пробаш да го купиш Guido Pizarro од Tigres. Одличен играч е.