Football Manager 2014

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
Само што ја инсталирав играта и наидов на голем проблем.Кога отворив да си го средам тимот тактика ова-она , што да видам ни еден од тие играчи не беше вистински, место де геа ми вика голман Рахман Сулејмани :tapp:.
Се надевам овој проблем е само кај мене и дека има решение.Инаку како ви се чини играта?
Па на старт мислам имаше едно за штиклирање, со вистински играчи или не, или па бладам ја, дека ич на тоа внимание не обрнувам. Ај провери.

Reloaded верзија си симнал. Стави некој пач од овие поновите и ќе ти се среди.

Поизбалансиран е сега, и тоа многу, бар ја таков впечаток добивам, полесна е, односно, понормална е, критиките си го направија своето, пач од 1 гига сеа, уште не ни завршил преодниов рок не вадеа за џабе, мислам дека тек од денес може да се ужива у менаџеров освен ако не ја усерат со наредниот, последен пач, ваљда последен, једино да има некој језив баг па да бидат принудени уште еден да вадат.

Али ја ќе чекам критики, дали ќе вреди да се симни, овој последниов е она правото.

И да додадам, еве ви сетинзи за корнери и слободни, и за напад и за одбрана, што се ефикасни, овие се правени за 2.1 пачот, али и на последниов бар кај мене се одлични.

463928d1389274597-***football-manager-14-tactical-thread***********************jassar*******-2014-01-07_00028.jpg

463929d1389274606-***football-manager-14-tactical-thread***********************jassar*******-2014-01-07_00029.jpg

463930d1389274613-***football-manager-14-tactical-thread***********************jassar*******-2014-01-07_00030.jpg

463933d1389274620-***football-manager-14-tactical-thread***********************jassar*******-2014-01-07_00031.jpg

некој напаѓач не толку скап за во лазио? Стрикер по можност Complete Forward :D

Го ставив овој најновиот пач од вчера што излезе и неможам да ја стартувам сега воопшто играта:
jd4m.png

Чаре? :unsure:

тој мултиплејр кракот го стаи ?

Е видиш тоа не ми текна да го ставам, не ни планирав да играм мултиплејр, решен проблем, фала. (y)
Ај веќе кога си тука и за ова да те прашам, како да наместам прогресијата на играта да ми биде ден по ден? Ако немам мејлови или некакви нотификации си тера 2-3-4 дена без прекин...

Е видиш тоа не ми текна да го ставам, не ни планирав да играм мултиплејр, решен проблем, фала. (y)
Ај веќе кога си тука и за ова да те прашам, како да наместам прогресијата на играта да ми биде ден по ден? Ако немам мејлови или некакви нотификации си тера 2-3-4 дена без прекин...
Мислам дека не може така ама незнам ни зашто би го правел тоа, како и да е горе можеш на browse да стиснеш, горе десно, и да се прекине прогресот во тој момент.

Ne ti treba toa den po den ako nemas nikakvi obvrski, ako sakas nesto da cepkas, mozes i 5 saata ako sakas da cepkas vo random den, ne e nesto vremenski ograniceno :) inaku space-ot ke go rasipes taka kako sto sakas :pos:

p.s. kolku samo vladee maicava ej, ke ja printam!

bsi_fbm27.gif

ај секој нека си ја испринта за себе,само кажете кои димензии треба да се и која е најдобра фирма за штампа во Скопјево ? :D

Аман бе овај пачов 14.2.1 го ставив си ја сјебав играта до сега што газев со истата формација сега противниците обавезно ми даваат по 1 гол минимум ццц.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom