Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дали е добра 14ва или е тапа како 13та ?
Се мислам да симнам некоја ама не знам дали 12ка или да ја пробам 14ва ?
може да се рече дека е добра , освен секако со баговите во меч енџинот ,но нормално си е тоа со ФМ,наместо да се избацува во октомври,подобро ќе беше фебруари ... ако некој ја купува играва подобро да си праи фебруари-фебруари заради апдејт ,наместо октомври-октомври .... да се вратам за препораката .... навистина далеку подобрен директен интерфејс , се бунев малку заради новиот тактиката за местење борд .... што значи ми се допаѓа,графички ми се допаѓа сосе анимациите итн ... земи ја ,сега излезе апдејт кој ги средува 50/60 % од баговите ... па за некаде во фебриари/март треба да излезе последниот апдејт сосе скроз решавање на баговите ... така пишуваше на СИ форумотПа има и добри и лоши работи али што што поново толку подобро нелиспуштија,си има багови некој али се работи на нивно решавање
Освојувам Серија А со 90 и кусур поени и стигам до полу финале у ЛШ, ама сепак маестралниот ван Бастен како тренер на Милан со кој успеа да се избори до феноменалното 4-то место во Серија А зад мене, Сампдорија и Наполи ја добива наградата најдобар тренер во Серија А.Дали е добра 14ва или е тапа како 13та ?
Се мислам да симнам некоја ама не знам дали 12ка или да ја пробам 14ва ?
Мада сам заузет доста са радом у едитору нешто мало сам и одиграо. По мени слаб менаџер са превише бугова. Катастрофа.. али чека се онај прави.. у фебруару е тек тада ће постати прави фм и игрив, а до тада и да направим све зацртано. :Д
Пробај ја мојата 4-2-3-1 ја имаш погоре.Луѓе дај бе пратете некоја добра тактика коса ми побеле од менаџеров,кај незнам тактика да направам асална па и багови еден куп има.Иначе играм со Милан пола тим сменив,ги земав Зилер голманот,Пападопулос,Мусачо,Вернер,Хонда,Јанузај и пак сум дрво![]()
Мислам дека нема смисла брат било која да ја проба со 4 играчи во одбрана ако ја игра старата верзија ... подобро да игра со 3 бекови .... фулбековите се навистина багосани ... тоа е тоа ... или ако не нека се стрпи , овие денови ќе излезе новиот торент апдејт па нека уживаПробај ја мојата 4-2-3-1 ја имаш погоре.
Мислам дека нема смисла брат било која да ја проба со 4 играчи во одбрана ако ја игра старата верзија ... подобро да игра со 3 бекови .... фулбековите се навистина багосани ... тоа е тоа ... или ако не нека се стрпи , овие денови ќе излезе новиот торент апдејт па нека ужива![]()
бро не знам шо да кажам ... изедов живци сосе фулбековиве ....Значи не е кај сите тоа, кај мене најдобри играчи се фулбековите и речиси секогаш на крај на сезона првите 10 фудбалери се претежно од тие позиции.![]()
Мислам дека нема смисла брат било која да ја проба со 4 играчи во одбрана ако ја игра старата верзија ... подобро да игра со 3 бекови .... фулбековите се навистина багосани ... тоа е тоа ... или ако не нека се стрпи , овие денови ќе излезе новиот торент апдејт па нека ужива![]()