jovanovski
Motherfucker Jones
Пред апдејт 25+ удари на гол 55%+ посед на топка, а удари кон мојот гол 10, максимум 12. После апдејт јас 9 удари на гол посед на топка 46% а противнички удари кон голот 21
мислам дека ќе паузирам до следен апдејт

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Daj prati link od apdejtot !!! Kade go najdeПред апдејт 25+ удари на гол 55%+ посед на топка, а удари кон мојот гол 10, максимум 12. После апдејт јас 9 удари на гол посед на топка 46% а противнички удари кон голот 21мислам дека ќе паузирам до следен апдејт
Daj prati link od apdejtot !!! Kade go najde![]()
Brat,imas odlicna moznost da ni dades revju za noviot apdejt,dali gi popravi bekovite i golmanot,dali malku gi sredija napagacite,dali e vistina deka noviot apdejt napravi problem so skautingot ...Ја имав купено јассакал или не морав да апдејтирам... Само што ја почнав втората сезона сега морам да смислувам нова тактика и најверојатно да губам уште 1 сезона. ФАК!
Brat,imas odlicna moznost da ni dades revju za noviot apdejt,dali gi popravi bekovite i golmanot,dali malku gi sredija napagacite,dali e vistina deka noviot apdejt napravi problem so skautingot ...
Сега пред малку прочитав,имало баг,ако смениш нов асистент,одиш во тренинг,стискаш за новиот асистент да ти намести тренинг програма,ти се појавува стариот асистент,не новиот .... а за скаутингот имало проблеми со репорт и со повеќе ѕвезди за позицијата која ја играат ... ако бориело има 2 ★ за поарчер,сега е 4★ ... значи за било кој играч и позиција од напад,средина,одбрана .... имаше и други ... подоцна ќе видам ...Изиграв само неколку меча до сега и не ми се допаѓа воопшто... Бековите ги подсредиле да, не сосема ама добро е, но од друга страна централните одбрамбени ми се како изгубени. Минатата сезона Weather и Morrison беа најдобрите одбрамбени во лигата а сега топката се одбава од нив и автоматски противникот добива 1 на 1 шанса за гол. Голманов се ми се чини дека имаше мноооооооогу подобра сезона минатата сезона, досега многу грешки направи. А и противничкиве голмани баѓи се ослабени најверојатно. првиот меч победив 4-2 во продолжението од мечот против Accirington или како се викаат тие од 4-та лига иако водев 2-0 првото полувреме, а вториот изгубив од Блекбурн 4-3 иако 3-пати имав водство. Ќе изиграм уште 2-3 меча ако воочам и други работи ќе напишам.
За скаутингот не знам точно но не гледам големи проблеми засега.
Луѓе дај бе пратете некоја добра тактика коса ми побеле од менаџеров,кај незнам тактика да направам асална па и багови еден куп има.Иначе играм со Милан пола тим сменив,ги земав Зилер голманот,Пападопулос,Мусачо,Вернер,Хонда,Јанузај и пак сум дрво![]()
другар сите тактики ги имам пробано затоа барам од вас некоја каде што имате успехБарај тука некоја зависи што играчи имаш на кави позиции играат
http://www.fm-base.co.uk/forum/share-download-fm-14-tactics/
другар сите тактики ги имам пробано затоа барам од вас некоја каде што имате успех
Ако си сменил цел тим наеднаш, секако дека нема да победуваш од одма, треба време да се навикнат сите фудбалери меѓу себе.
Луѓе дај бе пратете некоја добра тактика коса ми побеле од менаџеров,кај незнам тактика да направам асална па и багови еден куп има.Иначе играм со Милан пола тим сменив,ги земав Зилер голманот,Пападопулос,Мусачо,Вернер,Хонда,Јанузај и пак сум дрво![]()