- Член од
- 8 септември 2008
- Мислења
- 11.915
- Поени од реакции
- 10.286
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Море јас немам проблеми со 4-2-3-1.
FB(s)----CD(d)----CD(d)----FB(s)
---------BWM(d)-----BBM(s)-------
IF(a)----------AP(s)-------------IF(a)
---------------CF(a)-------------------
Инструкциите за тимот: Look for Overlap, Shorter Passing, Work Ball Into Box, Hassle Opponents, Exploit Flanks и тоа одбранбените да не ја лупаат напред туку да изградат игра.
За напаѓачот зависи каков тип на напаѓач имаш во тим, таква улога ќе му даваш, ама овој ЦФ е најдобар бидејќи ИФ се уфрлуваат и на средина па напаѓачот често прави и асистенции!

пробај додај и play out defense мислам дека одлично ќе се вклопи![]()
Ако имаш технички потковани DC да, ама ако се ропали ќе те дупнат од голој на пресечени топки
пробај додај и play out defense мислам дека одлично ќе се вклопи![]()

па зато реков да проба, да види , Кара и Бачети не се баш потковани кај мене ама успева одма ја пумпат топката на бекој па нека види како ќе му успеј

има има има има има .... провери неколку страни назад постирано мислам има .... ако не оди на kat.ph и барај football manager 14 .... со nosteam team ...има ли оваа играва излезено со све крак
дајте проверен линк да ја спуштам![]()
еј баш ме интересира а никогаш немам пробано ,а имам желба ... како е со Билбао ,правила за земање на тим ... знам дека е чист клуб ,мора само Баскијци ... дали истово е и во фм 14Се мислам дали да почнам со Атлетик Билбао зошто ми се омилени од Шпанија и ова вечерва само ми даде мотив повеќе![]()
ако е .... полудевеј баш ме интересира а никогаш немам пробано ,а имам желба ... како е со Билбао ,правила за земање на тим ... знам дека е чист клуб ,мора само Баскијци ... дали истово е и во фм 14ако е .... полудев

еј баш ме интересира а никогаш немам пробано ,а имам желба ... како е со Билбао ,правила за земање на тим ... знам дека е чист клуб ,мора само Баскијци ... дали истово е и во фм 14ако е .... полудев
ма види ти тоа ,наполни 18,баскиско државјанство ... ехехе ,само што не е така во реалност како шо знам , мора да си по линија .... ехех да искочи новиов апдејт ,правам нов профил сосе Билбао ... на стариот бев со Андерлехт,ме отпушти ја,со Гент,иста приказна,сега со Валенсија,и тоа на лош пат оди , заради баговите со фулбековите и одбраната ...На фм 13 изиграв мислам 4 сезони со нив и освоив доста титули. Имаат многу пари со оглед на тоа дека немаат некои големи плати, ни големи имиња, а имаат доста јаки играчи, ептен јака школа и тренинг центри. Руфиер повеќе од добра замена за Ираизоз. Еве два скриншота од наследникот на Љоренте и прејако крило од Реал Мадрид што го купив. Иначе добро е што можеш да позајмуваш и шпанци што не се баскијци додека не наполнат 18 и кога ќе дојдат кај тебе во Билбао се здобиваат со баскијско држајванство и можеш да ги купиш кога ќе имаш пари.
![]()
![]()
Извинете на оф-топик
ма види ти тоа ,наполни 18,баскиско државјанство ... ехехе ,само што не е така во реалност како шо знам , мора да си по линија .... ехех да искочи новиов апдејт ,правам нов профил сосе Билбао ... на стариот бев со Андерлехт,ме отпушти ја,со Гент,иста приказна,сега со Валенсија,и тоа на лош пат оди , заради баговите со фулбековите и одбраната ...
отвора нова рана,затвора стара ... правел проблеми со скаутингот , не знам точно што како,детали ... од коментари ...Како што читав по некои форуми и новиот апдејт бил срање..