Football Manager 2014

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
Кај мене солидни се страничните бекови. Знаат да одземат топка, некогаш со лизгачки стартови и да покренат одма контра :)
--- надополнето: 2 декември 2013 во 23:59 ---
Имам еден проблем, ја исталирав играта се по упатства од замунда, ги симнав и трите торента, исталирано се, апдејтот копиран во дата, + кракот, ја аднав и во стимот одам плеј, нејке никако :facepalm: ПОМОШ!? Благодарам

Не оди да ја пуштиш играта преку стимот. Вклучи го стимот и влези во директоријата кај ти е играта и од таму пушти ја играта.

Кај мене солидни се страничните бекови. Знаат да одземат топка, некогаш со лизгачки стартови и да покренат одма контра :)
--- надополнето: 2 декември 2013 во 23:59 ---

Не оди да ја пуштиш играта преку стимот. Вклучи го стимот и влези во директоријата кај ти е играта и од таму пушти ја играта.
од никаде не сака
--- надополнето: 3 декември 2013 во 00:15 ---
од никаде не сака
--- надополнето: 3 декември 2013 во 00:16 ---
Untitled.png

од никаде не сака

Прегледај го приврзокот 78415

Гледај сеа дека пак нема да му работи :) инаку играва се игра и без стим 101% на 5 души им ја средив бес стим и кај мене е така нема потреба од тоа ал
--- надополнето: 3 декември 2013 во 00:26 ---
од никаде не сака

Прегледај го приврзокот 78415

Ке частиш пивце да ти ја средам :) инаку кракот од замунда не го бива тоа е фрката :)

Гледај сеа дека пак нема да му работи :) инаку играва се игра и без стим 101% на 5 души им ја средив бес стим и кај мене е така нема потреба од тоа ал
--- надополнето: 3 декември 2013 во 00:26 ---

Ке частиш пивце да ти ја средам :) инаку кракот од замунда не го бива тоа е фрката :)

Имаш гајба не е проблем :)

нешо нејкит да се уклучит играва вакво нешо ми излегви чаре
2NMWNES.png

Спуштeте ги од замунда овие торенти
1)Football.Manager.2014.Incl.Cracked.Multiplayer
2) Football.Manager.2014.Update.V14.1.3.45519
и плус ова,ова е крак кој работи моемнтално тој од замунда не работи
http://dfiles.eu/files/gc7pmf4b3/FM14_patch_14.1.3-FIX_nosTEAM.exeако има нешто нејасно прашајте у порака мислам за инсталација

Дечки, имате тема за проблеми со инсталација, ако не ви е мака, префрлете се таму.

Дечки, имате тема за проблеми со инсталација, ако не ви е мака, префрлете се таму.

Ја мислам дека тешко некој што не ја игра играва дека ке може да им помогне и да каже од каде што да спуштат :)kога ке ми текне за 13 слоба како на сите ни ја инсталираше и кој мерак го имавме да ја играме а никаде ја немаше без да се плати :D

Почнав нова сезона со Арсенал, без летен трансфер буџет, колку толку демек да останат тимовите како шо се, пореално да биде.......
Кардиф е прв со 6 победи и еден пораз
Ливерпул изгуби 6-0 од ВБА
Манчестер изгуби од Зенит 4-5 дома во ЛШ
Ја одиграв 4 нерешени на старт
Свонци нема бод после 6 одиграни утакмици
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
:D:pos:
Таа е реалноста :D
--- надополнето: 3 декември 2013 во 03:54 ---
Капак на се, сега Свонси го рокнаа Сити 3-0
:pos:
--- надополнето: 3 декември 2013 во 03:57 ---
Ја мислам дека тешко некој што не ја игра играва дека ке може да им помогне и да каже од каде што да спуштат :)kога ке ми текне за 13 слоба како на сите ни ја инсталираше и кој мерак го имавме да ја играме а никаде ја немаше без да се плати :D

Имаш брат на Замунда
спушти и инсталирај "Football.Manager.2014.Incl.Cracked.Multiplayer"
спушти "Football.Manager.2014.Update.V14.1.3.45519" и стај го од ко ќе ја инсталираш
спушти "Football.Manager.2014.V14.1.3.45519.Crash.Fix" и стај го после кракот

Почнав нова сезона со Арсенал, без летен трансфер буџет, колку толку демек да останат тимовите како шо се, пореално да биде.......
Кардиф е прв со 6 победи и еден пораз
Ливерпул изгуби 6-0 од ВБА
Манчестер изгуби од Зенит 4-5 дома во ЛШ
Ја одиграв 4 нерешени на старт
Свонци нема бод после 6 одиграни утакмици
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
:D:pos:
Таа е реалноста :D
--- надополнето: Dec 3, 2013 2:54 AM ---
Капак на се, сега Свонси го рокнаа Сити 3-0
:pos:
--- надополнето: Dec 3, 2013 2:57 AM ---

Имаш брат на Замунда
спушти и инсталирај "Football.Manager.2014.Incl.Cracked.Multiplayer"
спушти "Football.Manager.2014.Update.V14.1.3.45519" и стај го од ко ќе ја инсталираш
спушти "Football.Manager.2014.V14.1.3.45519.Crash.Fix" и стај го после кракот

Не функционира веке тој крак од замунда затоа сеа тие што ја инсталираат имаат проблеми ние на почетоот кога ја инсталиравме се беше ок али не знам што се деси тој крак веке не работи ја се ебав го форамтирав пц то па едвај најдов крак погоре им објаснив и им дадов сајт од каде само кракот да го спуштат кога играме бар да играме сите да биде ферски нели:vozbud::vozbud::vozbud:

Не функционира веке тој крак од замунда затоа сеа тие што ја инсталираат имаат проблеми ние на почетоот кога ја инсталиравме се беше ок али не знам што се деси тој крак веке не работи ја се ебав го форамтирав пц то па едвај најдов крак погоре им објаснив и им дадов сајт од каде само кракот да го спуштат кога играме бар да играме сите да биде ферски нели:vozbud::vozbud::vozbud:

незнам може, не сум проверил знам дека новиот апдејт дупел нешто
али зараза е бе, 4 саат ме фати у пм гасам више одма :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom