Football Manager 2013

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
За Бејл што е купен на сејфкава?
FFA8_4FC520B3.gif
Мислам дека е за хет-трикот на РВП :D

За Бејл што е купен на сејфкава?
FFA8_4FC520B3.gif
Ауууу тоа уопште не го приметив, тоа веќе за зеленко е, не за лајк. :pos: Жива и здрава нека е сликава, кога ќе дојде Бејл ако кажеш нешто лошо, оп во фан клубот. :D

Погоди членот погоре. Не е ништо чудно Перси да напрае хет-трик де. Ама хет-трик против Арсенал ми прави посебен ќејф, па и на игра да е. :icon_lol:

П.С. Нека ме извинат поозбилните играчи за офтопиците. :)

Имаше едно зомбичесто смајли ама и тролов со капчево ок е што влезе од клупа :D
Го видов смајливо зелено што има заби микс од Роналдињо и Суарез али тролчево е поитнересно :)

95 посто од најдобрите регени и таленти се французи. :facepalm:

Значи ќе не фане промоцијата на ФМ 13 точно кога треба да се полага на факс :pos:

http://www.aidtheboss.com/football-manager-2013-wonderkids/ да ве почастам со листата на Вундеркидс :)
Не е официјално ова, освен ако ептен не истрипале креаториве на играта, Џек Робинзон ставен и како центар-бек и како лев бек со различна цена...

Jack Robinson 18 Liverpool England £3.1m
Jack Robinson 18 Liverpool England £1.5m

И сега кажете има линк или нема :D

Ако сакаш бесплатно тогаш мора да чекаш до 2ри Ноември за да ја симнеш а потоа ќе чекаш да пуштат крак, а тоа ќе биде барем недела дена таман ќе почнеш да ја играш некаде од 10ти ноември минимум.

Значи ќе не фане промоцијата на ФМ 13 точно кога треба да се полага на факс :pos:

http://www.aidtheboss.com/football-manager-2013-wonderkids/ да ве почастам со листата на Вундеркидс :)

иии браво за листава,затоа одвај го чекам новиов манаџер поради големиот број hot prospect играчи бидејќи јас воглавно на 12-ката ги купував нив,на секој можен сејв го земам Ромарио од Виториа,играчиште и пол.
А и кој ќе чека до 10 ноември бе цццц...

На официјалните форуми демото има колективен шитсторм од критики за 13-кава.
Изгледа ептен усрале.

На официјалните форуми демото има колективен шитсторм од критики за 13-кава.
Изгледа ептен усрале.

Затоа е демо. Секое демо има критики премногу. Уствари и за целосните верзии има секад па после крпат со пачови. Ама знаеш што? Пак си ја играме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom