jovanovski
Motherfucker Jones
Го проба некој новиот пач да се пофали/пожали? Играм со Лидс на предходниот па не знам дали да почнам од ново со новиот или не.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Па нема некоја разлика освен тоа што се направени трансферите од зимскиот преоден рок. Последно нешто што чепкаа и поправаа беше во 13.2.3 пачот, средија колку што можеше да се среди проблемот со премногу честите дриблања и ударите од далечина.Го проба некој новиот пач да се пофали/пожали? Играм со Лидс на предходниот па не знам дали да почнам од ново со новиот или не.

Па нема некоја разлика освен тоа што се направени трансферите од зимскиот преоден рок. Последно нешто што чепкаа и поправаа беше во 13.2.3 пачот, средија колку што можеше да се среди проблемот со премногу честите дриблања и ударите од далечина.Го проба некој новиот пач да се пофали/пожали? Играм со Лидс на предходниот па не знам дали да почнам од ново со новиот или не.

За честиве повреди... пробај ротирај ги почесто играчите, не ги играј доколку се под 90% кондиција, исто во текот на мечот вади ги тие што многу брзо им паднала кондицијата... може и да е до тренингот нешто, премногу тежок режим...Абе се убаво ама ова со повредите е катастрофа!
Слоба дај кажи дали може новите пачеви сами да ги инсталираме или не можеме?
За честиве повреди... пробај ротирај ги почесто играчите, не ги играј доколку се под 90% кондиција, исто во текот на мечот вади ги тие што многу брзо им паднала кондицијата... може и да е до тренингот нешто, премногу тежок режим...
Со кој тим играш?
Купен за 1М од Кајзер Чивс(Саут Африка!!!)!
Случајно да не играш формација со 3 штопери?Исто мене ми се дешава со Албетраци.
Почнав со Бреша, ме избркаа, сеа сум во Сасуоло, моментално прв во Серие Б. Албетраци прво го зедов на позајмица, сеа го договорив за перманентен трансфер за 700 илјади. Скоро секоја утакмица ми е МОМ, рејтингот ретко кога му е под 7.5.
![]()

А наредна сезона ги имам Бочети и Ранокија во одбрана, 100 пати појаки оценки од другите 2-ца, киксери невидени...Случајно да не играш формација со 3 штопери?
На мене не ми е прв пат ова да ми се деси, пред 5 сезони на истиот сејв со Гасталдело и Андреа Коста од Сампдорија истото бешеА наредна сезона ги имам Бочети и Ранокија во одбрана, 100 пати појаки оценки од другите 2-ца, киксери невидени...

Ги има логовите за Македонската лига ? Ако го има дај ми линк да ги симнам ми се допаднаa...Виктор Ванјама.. Кој има шанси нека го зима слободно.. Ја го начекав во прваата сезона со Свонси на трасфер листа и го земав за 8.5 м.. Злато вреди играчов златоо!
Прегледај го приврзокот 59934

Не знам зашо, ама ова животното нема одиграно утакмица под 8.5 рејтинг.
![]()
Ги преземав Фулам во Декември 2012(по освојувањето на титулата во Бразил со Коринтијанс), беа 17 место сега се 8-мо. Без примен гол од ЈануариКупен за 1М од Кајзер Чивс(Саут Африка!!!)!
http://www.fmscout.com/a-fm13-cut-out-faces-megapack.htmlГи има логовите за Македонската лига ? Ако го има дај ми линк да ги симнам ми се допаднаa...
Дај ми линк да ги симнам фаците кои ги имаш...