Football Manager 2013

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Го проба некој новиот пач да се пофали/пожали? Играм со Лидс на предходниот па не знам дали да почнам од ново со новиот или не.

Ми ја инсталира и мене цароит вчера играта,свака ти част Слоба !!:cuc:
--- надополнето: 11 март 2013 во 12:59 ---
Ми ја инсталира и мене царот вчера играта,свака ти част Слоба !!:cuc:

Го проба некој новиот пач да се пофали/пожали? Играм со Лидс на предходниот па не знам дали да почнам од ново со новиот или не.
Па нема некоја разлика освен тоа што се направени трансферите од зимскиот преоден рок. Последно нешто што чепкаа и поправаа беше во 13.2.3 пачот, средија колку што можеше да се среди проблемот со премногу честите дриблања и ударите од далечина.
Ја немам оригинал играта сеуште, го играм демото ( изиграв со скоро сите тимови што сакав по 6 месеци ). Играта си е екстра ;)
--- надополнето: 11 март 2013 во 15:48 ---
Па нема некоја разлика освен тоа што се направени трансферите од зимскиот преоден рок. Последно нешто што чепкаа и поправаа беше во 13.2.3 пачот, средија колку што можеше да се среди проблемот со премногу честите дриблања и ударите од далечина.
Ја немам оригинал играта сеуште, го играм демото ( изиграв со скоро сите тимови што сакав по 6 месеци ). Играта си е екстра ;)

Абе се убаво ама ова со повредите е катастрофа!

Слоба дај кажи дали може новите пачеви сами да ги инсталираме или не можеме?

Абе се убаво ама ова со повредите е катастрофа!

Слоба дај кажи дали може новите пачеви сами да ги инсталираме или не можеме?
За честиве повреди... пробај ротирај ги почесто играчите, не ги играј доколку се под 90% кондиција, исто во текот на мечот вади ги тие што многу брзо им паднала кондицијата... може и да е до тренингот нешто, премногу тежок режим...
Со кој тим играш?

За честиве повреди... пробај ротирај ги почесто играчите, не ги играј доколку се под 90% кондиција, исто во текот на мечот вади ги тие што многу брзо им паднала кондицијата... може и да е до тренингот нешто, премногу тежок режим...
Со кој тим играш?

Хмм можно е до тренингот. Ама сеуште не ми почнала сезоната а ми отидоа 2-3 играчи на подолго време.

Онака почнав со Дортмунд, изиграв две пријателски и на Супер Купот ми се повреди еден, потоа ден по натпреварот Геце ми се повреди на 2-3 месеци.

Вие другите имате ли вака проблеми со повредите или не?

Има, ама само со играчи кои се склони на тоа да често се повредуваат (робен пример).
Може немаш доволно подготвителни натпревари... па не се спремни физички...

Не знам зашо, ама ова животното нема одиграно утакмица под 8.5 рејтинг.
D8JoSHk.png

Ги преземав Фулам во Декември 2012(по освојувањето на титулата во Бразил со Коринтијанс), беа 17 место сега се 8-мо. Без примен гол од Јануари :) Купен за 1М од Кајзер Чивс(Саут Африка!!!)!

Исто мене ми се дешава со Албетраци. :)
Почнав со Бреша, ме избркаа, сеа сум во Сасуоло, моментално прв во Серие Б. Албетраци прво го зедов на позајмица, сеа го договорив за перманентен трансфер за 700 илјади. Скоро секоја утакмица ми е МОМ, рејтингот ретко кога му е под 7.5.
ks3h4swszgp56o3d7fjp.jpg

Исто мене ми се дешава со Албетраци. :)
Почнав со Бреша, ме избркаа, сеа сум во Сасуоло, моментално прв во Серие Б. Албетраци прво го зедов на позајмица, сеа го договорив за перманентен трансфер за 700 илјади. Скоро секоја утакмица ми е МОМ, рејтингот ретко кога му е под 7.5.
ks3h4swszgp56o3d7fjp.jpg
Случајно да не играш формација со 3 штопери? :D
На мене не ми е прв пат ова да ми се деси, пред 5 сезони на истиот сејв со Гасталдело и Андреа Коста од Сампдорија истото беше :D А наредна сезона ги имам Бочети и Ранокија во одбрана, 100 пати појаки оценки од другите 2-ца, киксери невидени...

Случајно да не играш формација со 3 штопери? :D
На мене не ми е прв пат ова да ми се деси, пред 5 сезони на истиот сејв со Гасталдело и Андреа Коста од Сампдорија истото беше :D А наредна сезона ги имам Бочети и Ранокија во одбрана, 100 пати појаки оценки од другите 2-ца, киксери невидени...

Не бе, играм формација со двајца штопери позади и два фулбека. 4-1-3-2 ми е формацијата, а Албетраци го ротирам, некогаш ми игра и као лев фулбек, ама и таму комотно завршува со просек 7.4 по утакмица.. :)

Виктор Ванјама.. Кој има шанси нека го зима слободно.. Ја го начекав во прваата сезона со Свонси на трасфер листа и го земав за 8.5 м.. Злато вреди играчов златоо!
Untitled.png

Виктор Ванјама.. Кој има шанси нека го зима слободно.. Ја го начекав во прваата сезона со Свонси на трасфер листа и го земав за 8.5 м.. Злато вреди играчов златоо!
Прегледај го приврзокот 59934
Ги има логовите за Македонската лига ? Ако го има дај ми линк да ги симнам ми се допаднаa... :)
Не знам зашо, ама ова животното нема одиграно утакмица под 8.5 рејтинг.
D8JoSHk.png

Ги преземав Фулам во Декември 2012(по освојувањето на титулата во Бразил со Коринтијанс), беа 17 место сега се 8-мо. Без примен гол од Јануари :) Купен за 1М од Кајзер Чивс(Саут Африка!!!)!

Дај ми линк да ги симнам фаците кои ги имаш...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom