Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фак, мора да земам некоја репрезентација, немам играно со ниедна овој ФМ.
Фавороти: Белгија, Мексико, Колумбија, БСК, Јапонија.
Значи од секој континент по една(Австралија е во склоп на Азија).
Дај олеснете ми, кој да земам -.-
Белгија, дрим тим имаатА во Мексико имаш многу добро офанзивни играчи а пацерај одбрана па сеа види, за другиве не знам
![]()
![]()
Кхм.
Фак, мора да земам некоја репрезентација, немам играно со ниедна овој ФМ.
Фавороти: Белгија, Мексико, Колумбија, БСК, Јапонија.
Значи од секој континент по една(Австралија е во склоп на Азија).
Дај олеснете ми, кој да земам -.-
Белгија, дрим тим имаатА во Мексико имаш многу добро офанзивни играчи а пацерај одбрана па сеа види, за другиве не знам
![]()
Кој игра со Барса? Зашто играчиве ми се повредуваат од 5 до 7 месеци до сега останав без Иниеста, Буски и Абидал. Нешто во тренинг тактики да не има оптеретување ?
гледам и ти играш со работнички јас само што почнав давај препораки кого да играм што какоЕдно јако голче иначе звер беше овај играч во првата сезона а и сега е добар напаѓач дава голови .
Играј го напред Велкоски и црнецот го заборавив напред и Муарем како лево крило , а десно ристовски .. Петрович средина и незнам најди уште еден , Лукман десен бек , голман го играв еден шишкоски , али ги зедов од 2014/2015 сезоната .. овие ми беа играчи и направив некои трансфери добри тогаш , го зедов од ФК Охрид2004 Белица за дефанзивец и го играв со Митрески од работнички мислам дека беше , средина го зедов Бабунски од барса , лев бек го играв еден бразилец .. овие што ти ги кажав да ги играш обавезно ...гледам и ти играш со работнички јас само што почнав давај препораки кого да играм што како![]()
сега ке ти пратам имам јас добар . има 3 вида .. обичен специјален и за младинците .Нека ми пушти и мене по ПП некој тренинг ако има добар![]()
Играј го напред Велкоски и црнецот го заборавив напред и Муарем како лево крило , а десно ристовски .. Петрович средина и незнам најди уште еден , Лукман десен бек , голман го играв еден шишкоски , али ги зедов од 2014/2015 сезоната .. овие ми беа играчи и направив некои трансфери добри тогаш , го зедов од ФК Охрид2004 Белица за дефанзивец и го играв со Митрески од работнички мислам дека беше , средина го зедов Бабунски од барса , лев бек го играв еден бразилец .. овие што ти ги кажав да ги играш обавезно ...