Football Manager 2012 - Општа дискусија

toiise

Паско Кузман
Член од
17 декември 2007
Мислења
661
Поени од реакции
94
Јас играв со Саут Чајна од Хонг Конг, и понекогаш со Хонг Конг, исто ко со Сан Марино е :D

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Фак, мора да земам некоја репрезентација, немам играно со ниедна овој ФМ.
Фавороти: Белгија, Мексико, Колумбија, БСК, Јапонија.
Значи од секој континент по една(Австралија е во склоп на Азија).
Дај олеснете ми, кој да земам -.-

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Белгија, дрим тим имаат :) А во Мексико имаш многу добро офанзивни играчи а пацерај одбрана па сеа види, за другиве не знам :D

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Белгија, дрим тим имаат :) А во Мексико имаш многу добро офанзивни играчи а пацерај одбрана па сеа види, за другиве не знам :D

Кхм.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Знам за него ама веќе во години е и претпостави дека би требало година дена да пројде (после квалификации или турнир) да си даде оставка селекторот, ако е уште вака :D

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.740
Поени од реакции
9.496
Да се надоврзам и ја. Колумбија ти е исто како и Мексико, само ги имаш Запата, Армеро, Переа назад така како подобри, БСК исто, имаат многу добри поединци по Франција тие така да можеш да извадиш некој талент од нив, но моја препорака ти е Белгија да си ја лапниш пошто имаат неверојатна генерација :)

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
World (Clubs_ Richest)-3.png

Го донесов Работнички меѓу 100 најбогати тимови .. ххахахх . Пред Сосиедад, Виган , Зенит, Монако . ЦСКА , Андерлехт , Брага .. сега ке играм дур не ги донесам меѓу првите 10 :D

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Кој игра со Барса? Зашто играчиве ми се повредуваат од 5 до 7 месеци до сега останав без Иниеста, Буски и Абидал. Нешто во тренинг тактики да не има оптеретување ?

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кој игра со Барса? Зашто играчиве ми се повредуваат од 5 до 7 месеци до сега останав без Иниеста, Буски и Абидал. Нешто во тренинг тактики да не има оптеретување ?
Стандард е за играва да имаш 3-4 повредени цело време (n) Ќе ти пратам јас тренинг по ПП, момент само :)

Него ептен е лесно да се освои ЛОИ со Велика Британија, во тимот ги имав Харт, Смајтис; Вокер, Смолинг, Бертранд, Бејнс, Џонс, Еванс; Вилшер, Клеверли, Родвел, Лампард, Волкот, Стариџ, Бејл; Руни, Велбек, Керол.

Ќе постирам од дома скриншотови од резултатите, Бразил го победив во финале а ги имаа сите овие исфорсирани ѓупци на трансфер пазарот.

Земете си ги овие во тим и си имате злато на груди :D

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
^ Што тренинг имаш ако имаш некој подобар истестиран прати и нааму :D

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.291
Поени од реакции
5.569
Едно јако голче иначе звер беше овај играч во првата сезона а и сега е добар напаѓач дава голови .
гледам и ти играш со работнички јас само што почнав давај препораки кого да играм што како :)

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.010
Поени од реакции
2.043
Само што ја симнав Total Club Manager 03/04.Sweet.

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
Нека ми пушти и мене по ПП некој тренинг ако има добар :)

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
гледам и ти играш со работнички јас само што почнав давај препораки кого да играм што како :)
Играј го напред Велкоски и црнецот го заборавив напред и Муарем како лево крило , а десно ристовски .. Петрович средина и незнам најди уште еден , Лукман десен бек , голман го играв еден шишкоски , али ги зедов од 2014/2015 сезоната .. овие ми беа играчи и направив некои трансфери добри тогаш , го зедов од ФК Охрид2004 Белица за дефанзивец и го играв со Митрески од работнички мислам дека беше , средина го зедов Бабунски од барса , лев бек го играв еден бразилец .. овие што ти ги кажав да ги играш обавезно ...
--- надополнето: 2 мај 2012 во 19:30 ---
Нека ми пушти и мене по ПП некој тренинг ако има добар :)
сега ке ти пратам имам јас добар . има 3 вида .. обичен специјален и за младинците .

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.291
Поени од реакции
5.569
Играј го напред Велкоски и црнецот го заборавив напред и Муарем како лево крило , а десно ристовски .. Петрович средина и незнам најди уште еден , Лукман десен бек , голман го играв еден шишкоски , али ги зедов од 2014/2015 сезоната .. овие ми беа играчи и направив некои трансфери добри тогаш , го зедов од ФК Охрид2004 Белица за дефанзивец и го играв со Митрески од работнички мислам дека беше , средина го зедов Бабунски од барса , лев бек го играв еден бразилец .. овие што ти ги кажав да ги играш обавезно ...
Да си еб*ш векот нигерот напред Амусан или како и да беше на контролен натпревар против Пирин 2001 хет трик им бапна без око да му трепне и лукман стрелец и уште еден не се сеќавам кој беше исто така еден гол им бапна од клупа влезе подоцна ...

Kajgana Shop

На врв Bottom