Football Manager 2012 - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Добро бе можно ли е и на менаџеров да е толку форсирана Фарселона ??
Ми се одмили и игра и се,ми дадоа гол од офсајд,не ми судеа пенал...у пм,изнервиран сум...
Толку ти се менаџерските способности :D

Дечки дали можи играва да се игра мрежно и како играте со Македонски екипи?
Може да ја играш преку нет ако ја имаш оригиналната верзија а за македонска лига се спушта еден фајл и почнуваш одново со македонска лига :D

Може да ја играш преку нет ако ја имаш оригиналната верзија а за македонска лига се спушта еден фајл и почнуваш одново со македонска лига :D

Ок знам ама си реков можеби има некој крак. Можиш да ми пратиш линк од фајлот?

Ок знам ама си реков можеби има некој крак. Можиш да ми пратиш линк од фајлот?
Одма .. било проблем :D Сакаш и медиа пак за да ти ги има телевизииве како канал5 , сител , алфа ?

Одма .. било проблем :D Сакаш и медиа пак за да ти ги има телевизииве како канал5 , сител , алфа ?
Ок гледам ми ги имаш пратено двете. Фала многу:)

Толку ти се менаџерските способности :D

Да не ве цитирам сите што ме цитиравте,само овој ќе го цитирам што ме трола :D
Прва сезона ми е со Интер,во Серија А и Купот на Италија немам пораз.
Во Серија А убедливо сум прв,на 9 кола пред крај на сезона ја осигурав титулата,а Купот на Италија финале играм со Наполи.
Додека во ЛШ го поминав Арсенал ладно со 7-2 вкупен резултат,на Емирати ги тепав 4-1 во осминафинале,па ми доаѓаат кретените Фарселона,ми даваат гол од офсајд,а судиите за остри стартови не им даваат ни жут картон,само опомена.
Пу ти ибам...

Нема везе, може и со пиратска верзија.

Не ми текнува сеа баш..требаше да му дадеш твое ИП на тој што сакаш да влезе у твоја игра, и он го внесува ИПто у join network game..на прошлите верзии требаше нешо у сетингс да се намести, на оваа незнам не сум пробал.

Попара ги напраев Русиве :D
partizanvcskamoscowpost.png

Играм од сезоната 99/2000 до сега, и ниту еднаш не сум водел голем тим, како ви е интересно да играте со изградени тимови???

Пас ит он....

Ми се одмили играва од коа се одкажав дека никако неможев да најдам кракче за Мак лига...... белки сеа ке ме врати! :D

ПС. И ако моеш едно упатство за така помалку интелегентните за вакви работи!:sneaky:

Играм од сезоната 99/2000 до сега, и ниту еднаш не сум водел голем тим, како ви е интересно да играте со изградени тимови???
Ако го рачунаш Партизан или Тетекс за изградени тимови за во Европа му ебавме мајката :D

Пас ит он....

Ми се одмили играва од коа се одкажав дека никако неможев да најдам кракче за Мак лига...... белки сеа ке ме врати! :D

ПС. И ако моеш едно упатство за така помалку интелегентните за вакви работи!:sneaky:
еве ти за мак лига линк и за медиа пакетот еве ти линк.
Спушти ги овие и стави ги во Documents/Sports Interactive/Football Managaer 2012/Editor data
доколку го немаш едитор дата фолдерот направи го сам..

еве ти за мак лига линк и за медиа пакетот еве ти линк.
Спушти ги овие и стави ги во Documents/Sports Interactive/Football Managaer 2012/Editor data
доколку го немаш едитор дата фолдерот направи го сам..

Фала...... ке го пробам дома..... Брегалница ке го покори светот!:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom