Белгија, дрим тим имаат А во Мексико имаш многу добро офанзивни играчи а пацерај одбрана па сеа види, за другиве не знамФак, мора да земам некоја репрезентација, немам играно со ниедна овој ФМ.
Фавороти: Белгија, Мексико, Колумбија, БСК, Јапонија.
Значи од секој континент по една(Австралија е во склоп на Азија).
Дај олеснете ми, кој да земам -.-
Белгија, дрим тим имаат А во Мексико имаш многу добро офанзивни играчи а пацерај одбрана па сеа види, за другиве не знам
Знам за него ама веќе во години е и претпостави дека би требало година дена да пројде (после квалификации или турнир) да си даде оставка селекторот, ако е уште вака
Кхм.
Фак, мора да земам некоја репрезентација, немам играно со ниедна овој ФМ.
Фавороти: Белгија, Мексико, Колумбија, БСК, Јапонија.
Значи од секој континент по една(Австралија е во склоп на Азија).
Дај олеснете ми, кој да земам -.-
Да се надоврзам и ја. Колумбија ти е исто како и Мексико, само ги имаш Запата, Армеро, Переа назад така како подобри, БСК исто, имаат многу добри поединци по Франција тие така да можеш да извадиш некој талент од нив, но моја препорака ти е Белгија да си ја лапниш пошто имаат неверојатна генерацијаБелгија, дрим тим имаат А во Мексико имаш многу добро офанзивни играчи а пацерај одбрана па сеа види, за другиве не знам
Стандард е за играва да имаш 3-4 повредени цело време Ќе ти пратам јас тренинг по ПП, момент самоКој игра со Барса? Зашто играчиве ми се повредуваат од 5 до 7 месеци до сега останав без Иниеста, Буски и Абидал. Нешто во тренинг тактики да не има оптеретување ?
гледам и ти играш со работнички јас само што почнав давај препораки кого да играм што какоЕдно јако голче иначе звер беше овај играч во првата сезона а и сега е добар напаѓач дава голови .
Играј го напред Велкоски и црнецот го заборавив напред и Муарем како лево крило , а десно ристовски .. Петрович средина и незнам најди уште еден , Лукман десен бек , голман го играв еден шишкоски , али ги зедов од 2014/2015 сезоната .. овие ми беа играчи и направив некои трансфери добри тогаш , го зедов од ФК Охрид2004 Белица за дефанзивец и го играв со Митрески од работнички мислам дека беше , средина го зедов Бабунски од барса , лев бек го играв еден бразилец .. овие што ти ги кажав да ги играш обавезно ...гледам и ти играш со работнички јас само што почнав давај препораки кого да играм што како
сега ке ти пратам имам јас добар . има 3 вида .. обичен специјален и за младинците .Нека ми пушти и мене по ПП некој тренинг ако има добар
Да си еб*ш векот нигерот напред Амусан или како и да беше на контролен натпревар против Пирин 2001 хет трик им бапна без око да му трепне и лукман стрелец и уште еден не се сеќавам кој беше исто така еден гол им бапна од клупа влезе подоцна ...Играј го напред Велкоски и црнецот го заборавив напред и Муарем како лево крило , а десно ристовски .. Петрович средина и незнам најди уште еден , Лукман десен бек , голман го играв еден шишкоски , али ги зедов од 2014/2015 сезоната .. овие ми беа играчи и направив некои трансфери добри тогаш , го зедов од ФК Охрид2004 Белица за дефанзивец и го играв со Митрески од работнички мислам дека беше , средина го зедов Бабунски од барса , лев бек го играв еден бразилец .. овие што ти ги кажав да ги играш обавезно ...