Г
Стоперите никако продавање, има ѕверови да станат. И купи го Christian од Расинг за лев бек, десен Torres од Гетафе или Монтоја од Барса и одбраната ќе ти биде тип-топ.Место да вежбам калкулус ја земав со Р. Сосиедад да играм
Прегледај го приврзокот 43682
Ги земав само Ерик Торес и Саного пред сезона, а у јануари треба да ми стигнат уште Лодеиро, Ериксен, Сигурдсон, Фиеро и Афелај и идам на титула Околу 35 мил. платив за сите, на 48 рати
Прегледај го приврзокот 43683
Пратив скаути за Кристиан, и онака неам замена за Де Ла БелаСтоперите никако продавање, има ѕверови да станат. И купи го Christian од Расинг за лев бек, десен Torres од Гетафе или Монтоја од Барса и одбраната ќе ти биде тип-топ.
Е како де играв со Ливерпул до 2023/4 и не е интересно више, имам 2.6 милиарди за трансфериКако не ви е тапа од почеток цело време да почнувате?
И Бартра е солиден но види врати го што побрзо Монтоја. Во Нотингем ги имам двајцата Монтоја и Бартра плус Муниеса.Ја се зезнав со Монтоја, му истече договорот и Сосиедад ми го земаа. А гадлето ќе биде добар играч на играва. Останав таму со Алвес и Бартра како сираче некое.
Мора да го вратам, знам дека и Бартра е добар, Муниеса веќе го користам активно. Пола Ла Масиа ја направиле извор на таленти на играваИ Бартра е солиден но види врати го што побрзо Монтоја. Во Нотингем ги имам двајцата Монтоја и Бартра плус Муниеса.
Тер штеген и leigh griffiths.Дајте некоја препорака за нападач и голман
Andre Ter stegen е врв...Овој Leigh Griffiths дома не го знаатТер штеген и leigh griffiths.
Напаѓач, шпанецот Alberto Bueno и голман Navis од Колумбија мислам. Буено ќе ти дава многу асистенции и голови а Навис иако е просечен голман, многу е константен и знае да има многу натпревари без примен гол,Дајте некоја препорака за нападач и голман
Кај мене постигна 5-6гола и преку 20 асистенции со 2-3месеци аут од терените.Да ви препорачам играч кој игра со појак клуб како Ливерпул,Челзи,Арсенал.
Жулијано или Џулијано од Днипро,зверка играч,јас го земав во Интер за 14 милиони и првата сезона даде 21 гол,веднаш позади Кавани кој даде 42.
Може да игра и МЦ и АМЦ и АМР,вреди за сите пари.
Со него на голот на Интер,претходната сезона примив во првенство само 13 голаТер штеген и leigh griffiths.
И за асистенции е јак,со Снајдер во средниот ред лом прават,ма во напад стај го и Пацини ке даде 3 гола на утакмицаКај мене постигна 5-6гола и преку 20 асистенции со 2-3месеци аут од терените.