Football Manager 2012 - Општа дискусија

Г

Гучи

Гостин
Место да вежбам калкулус ја земав со Р. Сосиедад да играм :pos:

1.jpg

Ги земав само Ерик Торес и Саного пред сезона, а у јануари треба да ми стигнат уште Лодеиро, Ериксен, Сигурдсон, Фиеро и Афелај :vozbud: и идам на титула :pos: Околу 35 мил. платив за сите, на 48 рати :)

2.jpg

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Место да вежбам калкулус ја земав со Р. Сосиедад да играм :pos:

Прегледај го приврзокот 43682

Ги земав само Ерик Торес и Саного пред сезона, а у јануари треба да ми стигнат уште Лодеиро, Ериксен, Сигурдсон, Фиеро и Афелај :vozbud: и идам на титула :pos: Околу 35 мил. платив за сите, на 48 рати :)

Прегледај го приврзокот 43683
Стоперите никако продавање, има ѕверови да станат. И купи го Christian од Расинг за лев бек, десен Torres од Гетафе или Монтоја од Барса и одбраната ќе ти биде тип-топ. :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Како не ви е тапа од почеток цело време да почнувате?

Г

Гучи

Гостин
Стоперите никако продавање, има ѕверови да станат. И купи го Christian од Расинг за лев бек, десен Torres од Гетафе или Монтоја од Барса и одбраната ќе ти биде тип-топ. :D
Пратив скаути за Кристиан, и онака неам замена за Де Ла Бела :)
Иначе второ коло играв против Барса дома, ме искинаа 0-7 :pos: а четврто коло со Реал дома 1-1, педерчињата се извадија од пенал у 83' :eek:
Како не ви е тапа од почеток цело време да почнувате?
Е како де :) играв со Ливерпул до 2023/4 и не е интересно више, имам 2.6 милиарди за трансфери :cautious:
Играв со Наполи до 2017, исто. Кавани е чудовиште :D

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Ја се зезнав со Монтоја, му истече договорот и Сосиедад ми го земаа. А гадлето ќе биде добар играч на играва. Останав таму со Алвес и Бартра како сираче некое.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Ја се зезнав со Монтоја, му истече договорот и Сосиедад ми го земаа. А гадлето ќе биде добар играч на играва. Останав таму со Алвес и Бартра како сираче некое.
И Бартра е солиден но види врати го што побрзо Монтоја. Во Нотингем ги имам двајцата Монтоја и Бартра плус Муниеса. :)

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
И Бартра е солиден но види врати го што побрзо Монтоја. Во Нотингем ги имам двајцата Монтоја и Бартра плус Муниеса. :)
Мора да го вратам, знам дека и Бартра е добар, Муниеса веќе го користам активно. Пола Ла Масиа ја направиле извор на таленти на играва :icon_mrgr:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Да ви препорачам играч кој игра со појак клуб како Ливерпул,Челзи,Арсенал.
Жулијано или Џулијано од Днипро,зверка играч,јас го земав во Интер за 14 милиони и првата сезона даде 21 гол,веднаш позади Кавани кој даде 42.
Може да игра и МЦ и АМЦ и АМР,вреди за сите пари.

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.077
Поени од реакции
2.025
Дајте некоја препорака за нападач и голман

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Дајте некоја препорака за нападач и голман
Напаѓач, шпанецот Alberto Bueno и голман Navis од Колумбија мислам. Буено ќе ти дава многу асистенции и голови а Навис иако е просечен голман, многу е константен и знае да има многу натпревари без примен гол,

N

Nicky Santoro

Гостин
Да ви препорачам играч кој игра со појак клуб како Ливерпул,Челзи,Арсенал.
Жулијано или Џулијано од Днипро,зверка играч,јас го земав во Интер за 14 милиони и првата сезона даде 21 гол,веднаш позади Кавани кој даде 42.
Може да игра и МЦ и АМЦ и АМР,вреди за сите пари.
Кај мене постигна 5-6гола и преку 20 асистенции со 2-3месеци аут од терените.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Тер штеген и leigh griffiths.
Со него на голот на Интер,претходната сезона примив во првенство само 13 гола :свиркам:
--- надополнето: 22 мај 2012 во 12:26 ---
Кај мене постигна 5-6гола и преку 20 асистенции со 2-3месеци аут од терените.
И за асистенции е јак,со Снајдер во средниот ред лом прават,ма во напад стај го и Пацини ке даде 3 гола на утакмица :D

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Овие Јунајтед ни господ неможе да ги победи, колку и да сум добар ме ништат секоја утакмица, Руни без два гола не е. :mad::mad::mad:

Kajgana Shop

На врв Bottom