Предизвик е да ги симнеш Барса и Реал од првите две позиции , поготово Барса .
Па така почнав со Виљареал . Има мало стадионче со 23000 , долг према банка од 600 илјади евра секој месец до 2018 и не така лоши играчи .
Првата сезона се едно - две засилувања стигнав до 4 место ( Валенсија ме помина во последно коло за 3) ЛШ после групи изгуби од Марсеј и го осовоив купот на среќа зашо Реал испадна а Барса во финале ми играше со втор состав . До полусезона ми идеше топ , меѓутоа на 28 јануари ми се деси најголемиот малер што сум го имал досега во моето играње . Ми се повредија Нилмар и Роси на 6 односно 5 месеци на иста утакмица а пари за трансфери 0 . И така позјмив тиња играчи и изгурав некако до 4 место .
Вторава сезона има шанси да завршам 3 . Куп играм сега со Реал ( ако играат со втор состав може ќе ги поминам ) и ЛШ поминав групи и играм со Милан .
Направив нколку интересни трансфери . Ги донесов Вилиан , Бокети , Витцел од Бенфика , Нианг , Рондон и еве сега преговарам за Инлер .
Ќе ми требаат неколку сезони да се средам со оглед на буџетот за трансфер од 15 милиони оваа година . Продавав играчи , некој ги земав на рати .
Се надевам и дека за некое време ако не изградам стадион барем ќе го надоградам постоечкиов . И да се средам со финансииве малку . Терените за тренинг ги надоградувам зашо се тиња . За првиот тим сега го праам и ме чинеше 7 мил .
Поз па како ќе напредувам ќе пишам