Football Manager 2012 - Општа дискусија

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Повторно почнав нов сејв и пак со Портсмут исто како и првиот сејв,значи буквално кога земаш поголем тим како со чит да играш :confused:Барем си се порадував на победите ако не друго :ROFLMAO:Сега нови нервози,мисија во првата сезона да завршам во подобриот дел од табелата (топ10) па од следна сезона да одиме во ПЛ :)Ќе видиме како ќе оди овие Портсмут немаат некој тим,а богами ни пари немаат :LOL:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Портсмут пак паднаа во администрација, in reality.

Г

Гучи

Гостин
До сега не сум водел тим од Франција, па сеа под моја палка ги земав Кан :D интересно составче имаат, пола од составот е 30+ а остала половина се максимум до 21 :pos:
Буџет нула, го земав ко слободен Пјер Воме ако ви текнува на таа црнчуга и у недостаток на квалитетен напаѓач некој си Словак поима неам од каде на позајмица :ROFLMAO:
Им ветив на бордот средина на табела, па сеа ке видиме :) коа ке завршам ке постирам и слики (ако вреди да се покажува) ;)

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
Прва сезона ја започнав со Woking најниска англиска лига. На крајот завршив 3 со 77 бода исто колку што имаа и 2 и 1 али имаа подобра гол разлика..Во плеј-оф изгубив од вториот и не успеав да се пласирам во повисока лига. Ми врати играта спомени, последно ја играв во 2004. Уште да ми кажите кој е најновиот пач и како се инсталирва би било супер xD

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.615
Поени од реакции
14.488
хаха добро како и да се викаат ке може да ми кажеш каде да го најдам ?
Официјален пач нема сеуште, а има апдејт само за трансферите од Јануари. Еве ти го, имаш таму и инструкции како да играш со него:

http://www.fm-base.co.uk/forum/downloads.php?do=file&id=6305

Можеби не се направени сите тимови, али овие поважните во поголемите лиги ги има сите.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Видете судија кој му бил

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Чекај па јас сега видов кој го дал голот.
Прееска само видов дека е во 93 мин.
Ванче Шиков xaxaa :eek: :pos::pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom