Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сјебан ти е сејвот .... и мене така ми се направи и не може да се поправи доколку не ти е оргинал играта , ако ти е оргинал се праќаше на една страница тој сејвот и ти го средуваа од таму .Ми се напрај "saved game couldnt be loaded" и не ми се уклучуват сејвот. Имав бекап сејв, само сега ко ќе пробам да го уклучам се полни до пола и се закочвит цел компјутер. Решение?!
Сјебан ти е сејвот .... и мене така ми се направи и не може да се поправи доколку не ти е оргинал играта , ако ти е оргинал се праќаше на една страница тој сејвот и ти го средуваа од таму .
Е тоа незнам ..Не , не, то ми е јасно, и предходно ми се имат случвено. Друг е проблемот, имав напрено бекап сејф, за секој случај, и сега ко ќе пробвам да го лоадирам ми се закочвит цел компјутер.
http://lmgtfy.com/?q=football+manager+2012+torrentПошо со 13кава ништо работава, да фрли некој добар торент за 12кава?![]()
Друже мислиш не пробав? Симнав 3-4 торенти али се се некои фејк ми ја гасат играта автоматски, затоа побарав...
Ајде вака... Вие ми напишете еден тим, а јас ке го прегледам тимот, ке поставам некои цели кои ке треба да ги исполнам во наредните 5-6 сезони па зошто да не и во наредните 10... Ајде да ја поиграм пак играва![]()
Енцо Перез од Бенфика .Десно крило до кај 5-6милиони макс !
За тим кој се наоѓа 4-6то место во топ лигите ми е ирачов.Само за таму стално сум мањак