Football Manager 2012 - Општа дискусија

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Какви само играчишта најдов на моменталниот и единствен сејв,а имаат од 19-19 години,Сити и ПСЖ од старт заинтересирани за нив секако :pos:

На небитните утакмици ги играм да стекнуваат искуство и одлично се покажуваат,скоро секој има од натпревар оценка повисока од 7.
Да додадам и дека многу добро се развиваат од месец во месец,никој нема паднато во форма.

Скриншотови сакате ? :)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Какви само играчишта најдов на моменталниот и единствен сејв,а имаат од 19-19 години,Сити и ПСЖ од старт заинтересирани за нив секако :pos:

На небитните утакмици ги играм да стекнуваат искуство и одлично се покажуваат,скоро секој има од натпревар оценка повисока од 7.
Да додадам и дека многу добро се развиваат од месец во месец,никој нема паднато во форма.

Скриншотови сакате ? :)
Ако се регени ставај, ако не кажи ги имињата само, гарант знаеме некои од нив :)

toiise

Паско Кузман
Член од
17 декември 2007
Мислења
661
Поени од реакции
94
Во последно време ми зачести овај краш, како да го спречам, некој да не знае?

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Korcia ne mi go davaat be,mamata nivna,a skautite mi go kazuvaat kako key player for the team -.-

Gi zemav Jose Angel i Azplisceta,a kako hot prospecti Henrique Miranda i Romario,pa valjda ke se pokazat,fala vi :)

Член од
23 јануари 2012
Мислења
885
Поени од реакции
912
Дај бе нека ми помогне некој веќе 2 недели неможам да га играм играваа :mad: Се инсталирав и уште ми остана кракот да го копирам а каде да го најдам тој глупав крак и каде да го копирам??? :mad::mad::mad:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
За лев бек - Benoit Tremoulinas. Не е толку многу офанзивен како дефанзивен, не асистира ко повеќето напаѓачки бекови али ништо нема да го помине.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
И да, четврт по ред сејв каде ми се појавува crash dump error. У .!. и ФМ и све.

Kajgana Shop

На врв Bottom