Football Manager 2012 - Општа дискусија

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ова ми изгледа како да се некои пари во играта а не реални.
Пошто вика ако имаш играч на позајмица што има освоено играч на месецот онда автоматски ќе ти се отклучи ова.
Ах море чим има add to cart ќе треба број на кредитна да откуцаш :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ова No transfer windows ми изгледа ептен глупо.
Глупо е за нас, што имаме 15+ години. За клинци кои играат игри само со читови е топ, ќе крадат кредитни од тато и мама :D

Сеа набрзина побарав на гугл и гледам, 7 милиони копии од играва се продадени, настрана ние на балканов што си тераме пиратерија. Еден милион од овие седум милиони да купи барем по еден ваков „бонус“, ете им милион фунти ко ништо. Паметно од нивна страна, само што нема да е објективно вака ама ич.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Нормално. Јас би исто искористил на нивно место. Секогаш ќе се најде некој што ќе плати за некој додаток.
Ние ќе си играме реално :) Таман мислев да не ја играм, ама гледам сега еден куп промени:icon_mrgr:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Не знам за вас,ама мене ептен глупаво и детски ми изгледа новиов менаџер,барем според сликите што ги гледам.
менаџер ли ќе играм или симс ќе играм у пм.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Другари една молба,нешто ме зеза на football manager forumot,не можам да го симнам фајлот за huge database,ај кој може нека ми го прати на ПП,ке му бидам благодарен :)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Не знам за вас,ама мене ептен глупаво и детски ми изгледа новиов менаџер,барем според сликите што ги гледам.
менаџер ли ќе играм или симс ќе играм у пм.
Што има врска Симс со новава игра? Онака скоро ништо нема сменето, освен предизвиците, кои можеби ти личат на Симс според сликите.

Член од
25 јуни 2011
Мислења
100
Поени од реакции
15
Некој солиден напаѓач за во Интер,зимски преоден рок,сезона 2011-2012 ? :)

Паласио покорисен ми е како крило,а само на Касано да се потрпам во напад,no way,брзо се заморува и не ми фаќа око како игра.
Земи го Џузепе Роси ѕвер е човекот по 60 гола у сезона даваше кај мене ;)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Што има врска Симс со новава игра? Онака скоро ништо нема сменето, освен предизвиците, кои можеби ти личат на Симс според сликите.
Aбе менаџер се знае како треба да изгледа,што помалку слики и такви глупости,а повеќе новитети со секоја нова верзија.Јас не знам што им се дешава со сликиве,ептен глупо ми е некако.
--- надополнето: 9 септември 2012 во 00:37 ---
Земи го Џузепе Роси ѕвер е човекот по 60 гола у сезона даваше кај мене ;)
Јок,се повредува често и на менаџерот,го земав Љоренте за ич пари,исто и Жиру од Арсенал и тип топ сум среден во напад :D

С

сашенко

Гостин
Дечки иам еден грд проблем, ниеден клуб нема пари веќе. Кој и да го земам да го менаџирам дури и топ тимовите ми дава 0 еурос и ништо неможам да направам. Ја преинсталирав играта пак исто ми направи. Земав ги избришав сите фајлови од играта (во my documents тие и кај што е инсталирана играта во c дискот) ја преинсталирав и пак немааат пари клубовите. Исто, ми ги памти и имињата на менаџерите :confused: што значи дека не се избиршани сите податоци од претходната игра и појма немам како да вратам се по дифолт

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Дечки иам еден грд проблем, ниеден клуб нема пари веќе. Кој и да го земам да го менаџирам дури и топ тимовите ми дава 0 еурос и ништо неможам да направам. Ја преинсталирав играта пак исто ми направи. Земав ги избришав сите фајлови од играта (во my documents тие и кај што е инсталирана играта во c дискот) ја преинсталирав и пак немааат пари клубовите. Исто, ми ги памти и имињата на менаџерите :confused: што значи дека не се избиршани сите податоци од претходната игра и појма немам како да вратам се по дифолт
Ај вака, од кога ќе ја одинсталираш, симни од замунда или било кој тракер Auslogics Boost Speed и удри еден фул скен и римув од компјутерот на све што ќе ти најде. После тоа, ќе влезеш кај делот за registry што е и од таму имаш дефрагмент и римув нешто така беше, битно две опции беа. Ќе ги скенираш регистрите и ќе направиш римув после и на нив.

После пак инсталирај ја.

Затоа што и кога да одинсталираш нешто од компјутерот, остануваат „делчиња“ од програмата.

Г

Гучи

Гостин
Симни си Revo uninstaller и преку него избриши ја. Ке се знајдеш ваљда, со сетап е, само некст некст :D и на крај селектираш се да избрише од регистрите.

С

сашенко

Гостин
Симни си Revo uninstaller и преку него избриши ја. Ке се знајдеш ваљда, со сетап е, само некст некст :D и на крај селектираш се да избрише од регистрите.
Фала баткооо, ја 7 годинки имам незнаев како се инсталира;) :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom