N
Nicky Santoro
Гостин
Што треба да имам за да имам најјака младинска школа?
На постарите верзии имав најјака школа од сите и вадев секоја година по 3-4 екстра играчи а во текот на 25-30 сезони извадов и 2-3 играчишта кои сами го носеа тимот на рамена и решаваа Лш 10 години со ред![Намигнување ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/wink.png)
Е сеа последна верзија што сум е играл беше 2008 , сеа играм 2012кава едно 3-4 месеци и веќе ми се скурчи да купувам играчи и да тепам се оред мене.Што треба да поседувам какви тренери ,ТРЕНИНЗИ колку да ги форсирам во првиот тим за да вадам добри младинци?
Играм со џенова и имам доволно пари за да појачаат тренинг услови за младинците и постојано им стегам да појачаат се дури не направат да имам најаки услови.Што треба друго?
На постарите верзии имав најјака школа од сите и вадев секоја година по 3-4 екстра играчи а во текот на 25-30 сезони извадов и 2-3 играчишта кои сами го носеа тимот на рамена и решаваа Лш 10 години со ред
![Намигнување ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/wink.png)
Е сеа последна верзија што сум е играл беше 2008 , сеа играм 2012кава едно 3-4 месеци и веќе ми се скурчи да купувам играчи и да тепам се оред мене.Што треба да поседувам какви тренери ,ТРЕНИНЗИ колку да ги форсирам во првиот тим за да вадам добри младинци?
Играм со џенова и имам доволно пари за да појачаат тренинг услови за младинците и постојано им стегам да појачаат се дури не направат да имам најаки услови.Што треба друго?