Football Manager 2012 - Општа дискусија

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Да ве прашам дали ви се има случено или е кај мене само или пак кај сите е исто

Кога стартувате нова игра и кога си одбирате од кој земји сакате да изберете клуб си бирам ја стандард 3 земји Англија Шпанија и Италија е сеа прашањето ми е долу кај што пишува approximately player count ми кажува дека имам 23000 на пример а кога ке одберам плус уште некоја земја и ке ми каже дека имам на пример 26000 ама ми ги кажува со црвено и неможам да стартувам игра прашав некој дечки кај мене у маало шо играат ФМ и ми викаа лимитот до 75000 му бил а мене до 25000 ми кажува на играта што е проблемот ако може некој да ми каже :)
Ја со 40000 играм :)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Да ве прашам дали ви се има случено или е кај мене само или пак кај сите е исто

Кога стартувате нова игра и кога си одбирате од кој земји сакате да изберете клуб си бирам ја стандард 3 земји Англија Шпанија и Италија е сеа прашањето ми е долу кај што пишува approximately player count ми кажува дека имам 23000 на пример а кога ке одберам плус уште некоја земја и ке ми каже дека имам на пример 26000 ама ми ги кажува со црвено и неможам да стартувам игра прашав некој дечки кај мене у маало шо играат ФМ и ми викаа лимитот до 75000 му бил а мене до 25000 ми кажува на играта што е проблемот ако може некој да ми каже :)
Мене ми е гроб компјутерот, али можам да ставам колку сакам лиги и бројот и на играчите иако е црвен може да се стартува. Само нормално додека да почнам предсезонски подготовки ќе искочи ФМ-2019 :D Финтата ми е би требало у секој случај да може да ти се стартува играта, без обзир колку лиги ќе стаиш и колку капацитет ти има компјутерот.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Леле се пренервирав и ке ја баталам играва ... тамам заврши сезоната и се пласирав во Европа Лига , ги продадов старите играчи над 30 години сите за добри суми , зедов 1 талентиран шпанец 17 годишен пред Реал го зедов , Лацина Траоре го договорив за 5 м , Гранеро како слободен агент , Оскар од Интернационал за 18м го зедов и на крај ми крашова играта .... а немав снимано ...сум се пренервирал ! :mad:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Епа прајте си бекап почесто или стајте си автоматски да си снима играта сама бекапи. Јас сејвнувам почесто пример зошто имам ретардирани комшии што нејќат да си ги спастрат дрвата и гранките висат над жици и често се дешава да ми снема струја одненадеж.И уште ми е мистерија како ви крашнува играва :)

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Епа прајте си бекап почесто или стајте си автоматски да си снима играта сама бекапи. Јас сејвнувам почесто пример зошто имам ретардирани комшии што нејќат да си ги спастрат дрвата и гранките висат над жици и често се дешава да ми снема струја одненадеж.И уште ми е мистерија како ви крашнува играва :)
Нешто HKEY се појавува ..
--- надополнето: 16 јули 2012 во 23:48 ---
Леле кој среќник сум .. сум зачувал кај што ги направив првите 3 трансфери .. така да само кај Оскар немам снимено ..сега му нудам ми бараат мрднатите 53м .... и челзи им ги даде тие 53 м а играчот има цена од 4м .... како се расфрлаат со пари.... му пратив понуда од 15м за Нианг од каен и ми ја одобрија а тој мангупот ми бара неделна плата од 100к а мене 300к ми е вкупната плата ..

N

Nicky Santoro

Гостин
Нешто HKEY се појавува ..
--- надополнето: 16 јули 2012 во 23:48 ---
Леле кој среќник сум .. сум зачувал кај што ги направив првите 3 трансфери .. така да само кај Оскар немам снимено ..сега му нудам ми бараат мрднатите 53м .... и челзи им ги даде тие 53 м а играчот има цена од 4м .... како се расфрлаат со пари.... му пратив понуда од 15м за Нианг од каен и ми ја одобрија а тој мангупот ми бара неделна плата од 100к а мене 300к ми е вкупната плата ..
Со кој тим играш?

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Со кој тим играш?
Нотингем Форест ..
Дај кажете ми треба десно крило , да го земам Арнаутович добар е ? или некој друг дадете предлог до 10м ... и напаѓач уште еден ке ми треба ке го продадам Амаури ..

N

Nicky Santoro

Гостин
Od liverpul sterling ili Stirling nz kako se pishuva tocno za desno krilo e dobar i za tie pari ke go dovedes
napagac probaj so Fierro ne bi trebalo mn pari da ti zemat

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Od liverpul sterling ili Stirling nz kako se pishuva tocno za desno krilo e dobar i za tie pari ke go dovedes
napagac probaj so Fierro ne bi trebalo mn pari da ti zemat
Ок фала :) Го земав во Јануарскиот рок Марко Рубен али слабо се покажа ..

N

Nicky Santoro

Гостин
Види овај Фиеро треба да биде класа напаѓач.Нз која година си ама на почетокот е мн млад така да повеќе од 22-3 неверувам да има.Во секој случај дај му шанса

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Ако има некој додаток(графика, нови лиги,...), само тогаш крашнува лигата. Значи зборувам за crash dump или како и да беше...
Јас имам auto save секој месец и немам гајле. И да крашне, пак имам само 4-5 изгубени утакмици.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.258
Поени од реакции
46.669
Igrava kuznae od koga ja neam upaleno, posleden patch e 12.4 takoj ? Onoj so transferite od Januari.
Nego muabetot za patchov mi e dali e ok ili ima nekoi bagovi ko povredi i slicno, deka 12.3 bese top.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Нотингем Форест ..
Дај кажете ми треба десно крило , да го земам Арнаутович добар е ? или некој друг дадете предлог до 10м ... и напаѓач уште еден ке ми треба ке го продадам Амаури ..
Види каков му е статусот на Адам Џонсон у Сити. Ако е у резервите и сакаат да го продадат ќе можеш за најмногу 5 милки да го земеш. Универзално крило, топ игра на двете страни, понапред или поназад.

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
За ауто сејв, мене на секои 7 дена во играта ми прави бек-ап на фајлот. :D
За среќа, не сум имал проблеми да ми се крашне играта.

Иначе ова со Перуџа... аууу какви нерви треба да се има за да избориш пласман во Ц1, а каде е Серие А? :(

И со одбирање на лиги, прво се одлучам со кој тим да играм па со него идам до крај. Не очекувам трансфер во некој друг клуб од друга лига. Затоа и ми лета на пред-сезона. Не чекам по 20тина минути како кај еден другар кој пак, стандардно одбира по 5-6 лиги. :pos:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Igrava kuznae od koga ja neam upaleno, posleden patch e 12.4 takoj ? Onoj so transferite od Januari.
Nego muabetot za patchov mi e dali e ok ili ima nekoi bagovi ko povredi i slicno, deka 12.3 bese top.
Toj e последниот пач,кај мене е најнормален,кај мене зезаше со претходниот пач,ама со новиов се опраи играта,не крашува и нема повреди,барем не тешки повреди,не се секирај,Снајдер издржува добро во Интер,не е стакленко :icon_lol:

Моменталниот состав :drk:

Инаку што играчи не пројдоа во Интер,од Дани,Џулијано,Толои,Де Роси,Отаменди,Лукас Моура,Гризман,Леандро Дамиао,Марко Ројс и сите се покажуваа бомба трансфери,ама смена на генерации направив и ги продавав сепак за пристојна цена,а беа сите повеќе од 30 години стари.

П.С за новиот сејв се одлучив за Дортмунд:love:

Kajgana Shop

На врв Bottom