Мислеше auslogics registry cleaner ?
![Јазиче :P :P](/styles/default/xenforo/smilies/tongue.png)
Шала на страна,лесно се наоѓа прогамов и многу помага.
Да се вратам на темава,искрено мрза ми е да правам и да лепам скриншотови,затоа накратко.
Сезона 2021-2022 сеуште со Интер си фурам,го направив втор најбогат клуб во светот,а бордот сеуште не одобрува изградба на нов стадион.
Секој месец по 10 пати ги молам,не и не и не,пљу.
Друго,Бразил го одведов до врвот на светот,освоив светско првенство,а пред тоа Куп на конфедерации.
Какви вундеркинди имав во репрезентација тоа е чудо,на секоја позиција имав барем по тројца екстра квалитетни играчи,а старосната граница им се движеше 22-25 години.
Освоив светско и два дена после тоа дадов отказ,а од Интер немам срце да дадам отказ,причните познати.
Во мојот моментален состав,зборам за Интер имам неколку таленти,а играчите во поодминати години ги продавам мошне скапо и ги земаат некој чкљ клубови,а полни се со пари.Пример,Фулам,Хадерсфилд (да добро читате
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
),Питерборо и таквите клубови како нив и слични на нив.
Скаутскиот тим ми е составен од бивши играчи на Интер,почнувајќи од Занети.
Снајдер ми е помошник тренер.
Буџетот за трансфери секоја сезона ми се движи 200+ милиони,а јас не трошам ни пола од тоа,освен за еден двајца играчи.
Другите играчи ми се од младинска школа која што претходната сезона беше прогласена најдобра во свет.Секоја година вадам барем по двајца екстра играчи од младинска школа,а првата сезона со Интер го извадив Крајстиг кој потоа беше викнат за италијанската репрезентација а за две сезони стана и капитен.
Трето,планирам да почнам нов сејв,моменталниов сакам да го оставам во мирување некое време,препорачајте некој солиден клуб.
Мене се на памет ми идат терористите да ги земам