Football Manager 2012 - Општа дискусија

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Си праам нова сејфка на менаџер и внесувам податоци праам се и слика ставам, играм колку играм и гасам и следен пат кога ќе упалам ми ја нема сликата? Му се случило ова на некој и дали има лек.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Си праам нова сејфка на менаџер и внесувам податоци праам се и слика ставам, играм колку играм и гасам и следен пат кога ќе упалам ми ја нема сликата? Му се случило ова на некој и дали има лек.
Мене еднаш ал се врати после сликата сама

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Ви се случило да ви се сјебе играта ? односно crash да ви направи ? снимив до утакмицава со Сандерленд и сега водев 2-0 87 минута и ми дава crash нешто .. после тоа пак ја пуштам и пак кун 60 мин истото се дешава . Untitled.png
Истово пак ми се направи .. ако нема некое чаре ке јадит delete играва и повеќе вакви игри што знаат да ме изнервираат вака инсталирање НЕ !

Член од
7 јули 2011
Мислења
133
Поени од реакции
31
ке може да ми препорачате добар одбрабен и среден играц за врска и лево крило јако играм со динамо да бидат по некоја приступачна цена :)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
ке може да ми препорачате добар одбрабен и среден играц за врска и лево крило јако играм со динамо да бидат по некоја приступачна цена :)
Динамо Киев или Динамо Москва?

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Почнав МЛС да играм:pos:
Почнав со Торонто. На почетокот делува доста интересно. Треба да се пази на многу ситници. Пример можеш да имаш само 3 all star играчи во екипа, како што се: Бекам, Донован и Кин во Галакси, Анри и Маркез во Њу Јорк или кај мене: Фрингс, Де Гузман и Ковермарс. Можеш да доведеш само 6 играчи, кои се слободни или доаѓаат од некоја друга лигра, која не е МЛС. Тимовите во МЛС „купуваат“ со менување на играч или драфт пикови. Да, има и драфт секоја година :D
Плус треба да се пази, да не го поминеш дозволениот селари кап и да немаш повеќе од 10 странци. Странци се сите освен Американци и Канаѓани.

Еве табела по неколку изиграни кола.

Трансфери.

Тактика(тим).

Гужва ептен, не знам кого да пуштам:icon_lol:

Скинот на играта гледам, дека ми е 99% во иста боја, како скинот на форумов:icon_mrgr:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Менувај играчи за драфт-позиција. Очајни играчи ќе ти дава на драфт, така читав по форумив.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ејјјј да почнам со ова ќе треба прво еден викенд правила да учам за да не се заебам :pos:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Американците во све спортојве ја тапат со правилата :D
Ме чуди што не им е поделена лигата географски, ко НБА, исток запад пацифик бла бла... :) Или им е? :D Уште тоа и :facepalm:

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Ме чуди што не им е поделена лигата географски, ко НБА, исток запад пацифик бла бла... :) Или им е? :D Уште тоа и :facepalm:
Пробав еднаш да играм УСА лига и колку што ми текнува лигата им е поделена слично како НБА.
Зедов сега да водам клуб од Англиска 10та дивизија и е убер-интересно, играчите не бараат плата туку само appearance fee и/или goal fee. :D

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Пробав еднаш да играм УСА лига и колку што ми текнува лигата им е поделена слично како НБА.
Зедов сега да водам клуб од Англиска 10та дивизија и е убер-интересно, играчите не бараат плата туку само appearance fee и/или goal fee. :D
Можеш и да си ги бркаш кога сакаш овие што не ти се на плата :D

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
И може кога сака некој друг клуб да ти ги лапне за никаква оштета...

Kajgana Shop

На врв Bottom