Football Manager 2012 - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Дајте тренинг за млади и за стариве..понов сум во овие води :D мислам дека е до тренингот затоа што кога ке ги земам првите натпревари победувам и со по 4-0,5-2 а понатаму после месец дена месец и пол кога ке почне лигата губам како грк :/
До тактиката тие :D

Како мислиш до тактиката ? Нели со тек на времето се повеќе ја воигруваат тактиката ?

Ама зависи и какви играчи имаш и каква тактика им форсираш. Не можеш на копачи да им форсираш креативност во играта. Не можеш на некој вол со стамина 20 и креативити 9 да му ставиш да е плејмејкер.

Ама зависи и какви играчи имаш и каква тактика им форсираш. Не можеш на копачи да им форсираш креативност во играта. Не можеш на некој вол со стамина 20 и креативити 9 да му ставиш да е плејмејкер.
Абе тоа го знам..ги гледам според тоа кој на која позиција колку креативност за плејмејкери кој финишинг за напаѓачи,брзина тоа е се океј сите со добар морал а пак слабо играат :/

Ни да кажеш со кој тим играш, ни да покажеш тактика, не знам како сакаш некој да ти помогне.

Абе тоа го знам..ги гледам според тоа кој на која позиција колку креативност за плејмејкери кој финишинг за напаѓачи,брзина тоа е се океј сите со добар морал а пак слабо играат :/

Пиши со кој тим играш,во право е Џену,не можеш на Портсмут да им ставиш формација 4-2-3-1 и цело време да играат напаѓачки и да прават шанси.
Пиши со кој играш и кој играчи ги имаш во тимот

Ај дајте ми линк по пп за некој добар скин и да ми кажете како да го ставам! :D
Иначе по 2-3 месеци пак почнав да ја играм и си продолжив со Сандерленд ќе ви покажам после и подетално!

Пиши со кој тим играш,во право е Џену,не можеш на Портсмут да им ставиш формација 4-2-3-1 и цело време да играат напаѓачки и да прават шанси.
Пиши со кој играш и кој играчи ги имаш во тимот
Играм со Работнички прва сезона..а за тактика принт скрин како да правам ? :D

3та сезона завршена со Сандерледн а воедно и последна.. САФ се пензионираше а мене ми понудија договор шо неможев да го одбијам! Со Сандерленд последната сезона освоив све што можеше да се освои. Премиер лига, Фа Куп, Лига Куп и Лига на шампиони!
табела од последната сезона! имав предност од 10 бода 3 кола пред крај и играв со втор состав првиот си го чував за финале ЛШ пошо играв против реал кое на крај успев да го довијам со 2-1! а Полувреме губев 0-1!
21cwl75.jpg

А добитниот состав е овој!
2mzikcg.jpg

Јас олку играчи да ставам на платен список на Евертон џелати ќе ме бркаат :ROFLMAO:

јас цела сезона сум во минус по 35 мил ама на крај на сеозна го враќам на загуба од 5 мил :D

Како си задоволен од Гаитан?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom