Football Manager 2012 - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
AnQcewGCIAAlmHV.jpg

Е колку нерви имам изгубено на менаџеров. :) Имам заприметени често се случува без игра противникот да ми даде гол, а обратно многу поретко.

Изненадувачки, по промоцијата во Шпанска 2ра лига со Р. Овиедо, како шампион без ниту 1 пораз, влегов во 2ра лига со истото темпо по првите 8 кола, каде што сум 2ро место, 1 бод зад Гранада, исто така без пораз. Мислам дека е прерано да скокнам до Примера, зашто неам ни тим за тоа но ако иде вака како што е сеа - зашто да не? :D

Играм со работнички ми понудија договор ова ми е прва сезона со нив и зедов многу јак напаѓач од сенегал е .. во претходниот клуб во египет кај што играше имаше постигнато 28 гола на 33 меча .. кај мене има 9 гола на 11 меча вкупно или на 9 меча во прва лига 8 гола .. ама ми вика не бил задоволен во македонија .. сега дали да го шиткам на некој клуб или некое чаре кажете

Играм со работнички ми понудија договор ова ми е прва сезона со нив и зедов многу јак напаѓач од сенегал е .. во претходниот клуб во египет кај што играше имаше постигнато 28 гола на 33 меча .. кај мене има 9 гола на 11 меча вкупно или на 9 меча во прва лига 8 гола .. ама ми вика не бил задоволен во македонија .. сега дали да го шиткам на некој клуб или некое чаре кажете
Продавај одма ич не му ја мисли донеси си некој нов играч ;)

Продавај одма ич не му ја мисли донеси си некој нов играч ;)

се договорив со него ке му донесам друг сенегалец .. зедов еден голман млад ми предложи тој . го платив 19000 , и има плата 45фунти неделно :D за олку бар нека дава голови нека остане кај мене со велкоски се страшен тандем

се договорив со него ке му донесам друг сенегалец .. зедов еден голман млад ми предложи тој . го платив 19000 , и има плата 45фунти неделно :D за олку бар нека дава голови нека остане кај мене со велкоски се страшен тандем
Е така више може си му ја срушил носталгијата ;)

Еве неколку сличиња после успешната сезона како менаџер на фк.Работнички и селектор на Алжир .. Со работнички 1 место во лига , освоен куп , младинците освоија 2 место лига у19 и го освоија купот у19 . со Алжир помалку среќно стигнав до титулата првак на африка т.е го освоив
купот на афричките нации .FYR Macedonia (Overview_ Season Summary).pngMacedonian First League (FYR) (Overview_ Stages)-3.pngMacedonian Cup (FYR) (Overview_ Stages).pngAlgeria v Ghana (Split View).png

Еве го и суперкупот .. бтв одбив понуди од Депортиво и Нумансија али ги одбив да видам до кај ке одам со Работнички во европа ..KF Shkendija 79 v FK Rabotnički (Split View).png

Конечно и јас да освојам титула :).
Со Челзи во втората сезона ја освоив лигата и Карлинг купот.
Во ФА купот свесно изгубив.

Инаку само кај мене Лион се јаки во ЛШ или кај сите? o_O
ВО ФМ 2011 еднаш освоија ЛШ ги победија Реал во финале.

Јас изгубив од Лион во 1/2 финале оваа сезона O_o
1-1 во Франција.Дома водам 1-0 и во 84 примам гол.
После тоа се избедирав идам со сите во напад и дебело го јадев 1-5 или така нешто.
Сега Лион во финале против Барса ќе игра.
Барса дома 0-0 со Марсеј на гости тепаа 2-3.
2 француски екипи во 1/2 финале на ЛШ еј... !
Лион во 1/8 финале играа со Реал.
На гости првата изгубија 5-2 а дома победија....wait ....wait for it .... 5-0 !!! o_O

Конечно и јас да освојам титула :).
Со Челзи во втората сезона ја освоив лигата и Карлинг купот.
Во ФА купот свесно изгубив.

Инаку само кај мене Лион се јаки во ЛШ или кај сите? o_O
ВО ФМ 2011 еднаш освоија ЛШ ги победија Реал во финале.

Јас изгубив од Лион во 1/2 финале оваа сезона o_O
1-1 во Франција.Дома водам 1-0 и во 84 примам гол.
После тоа се избедирав идам со сите во напад и дебело го јадев 1-5 или така нешто.
Сега Лион во финале против Барса ќе игра.
Барса дома 0-0 со Марсеј на гости тепаа 2-3.
2 француски екипи во 1/2 финале на ЛШ еј... !
Лион во 1/8 финале играа со Реал.
На гости првата изгубија 5-2 а дома победија....wait ....wait for it .... 5-0 !!! o_O

Ја сум 2018 - 2019 и да не речам секоја ама скоро секоја година Марсеј или Лион се у полуфинале ЛШ.

Со Виљареал партали напраив . Во 7 сезони освоив 4 пати лига шпанска и 5 ЛШ . Кога ќе имам време ќе стаам слика од еден реген што го имам . Во моето богато исксутво и долгогдошно играње на Менаџер немам сретнато таков играч .
И m'baye niang го купив за 1 мил а моментално ми вреди 33 . Се развива во најдобар напаѓач на играва .

Еј има некој нормална датабаза ? кај мене се откажав па ова не е нормално Пиазон 3.0 ПА , Рамирез исто и тако даље ако има некој нормална дата база нека каже ;)

Абе со Работнички освоив прво место , купот го освоив и не ми даде да играм квалификации за лига на шампиони или за еуро куп ...дај кажете што е проблемот ..

Абе со Работнички освоив прво место , купот го освоив и не ми даде да играм квалификации за лига на шампиони или за еуро куп ...дај кажете што е проблемот ..
Да не имаш некоја казна со клубот ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom