Football Manager 2012 - Општа дискусија

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Па 100 години играм и ова не го знам :( Ај кажи како :place:
Па не знам сеа точно како беше треба да ја упалам играта а ја немам на лаптопов... пред да заминат на турнир со репрезентација, би требало недела дена негде пред тоа да ти стигне порака, кој и кој ќе биде повикан од репрезентацијата. И ќе ти даде опција за дали да играат 45 минути ако е пријателска или ќе имаш withdraw from duty. Вака нешто беше, ама следи ги пораките што ти стигаат во инбокс. Знам еднаш јас ги повлеков не ги пуштив да одат ама знај после дека ќе ти се налутат, 95% е шансата да ти се случи тоа па не знам колку ќе е паметно да ги играш и ако останат со клубот :)

Затоа јас ги пуштам, кој сака шо сака нека прави, вака после 3 месеца ќе треба да оправам односи :pos: :)

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.740
Поени од реакции
9.496
Па не знам сеа точно како беше треба да ја упалам играта а ја немам на лаптопов... пред да заминат на турнир со репрезентација, би требало недела дена негде пред тоа да ти стигне порака, кој и кој ќе биде повикан од репрезентацијата. И ќе ти даде опција за дали да играат 45 минути ако е пријателска или ќе имаш withdraw from duty. Вака нешто беше, ама следи ги пораките што ти стигаат во инбокс. Знам еднаш јас ги повлеков не ги пуштив да одат ама знај после дека ќе ти се налутат, 95% е шансата да ти се случи тоа па не знам колку ќе е паметно да ги играш и ако останат со клубот :)

Затоа јас ги пуштам, кој сака шо сака нека прави, вака после 3 месеца ќе треба да оправам односи :pos: :)
Нека мести 45 минути да играат...И тие среќни и помала веројатност за повреда :P

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
И роналдо се бунеше па сеа освојува карлинг купови у челзи :ROFLMAO:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.075
Поени од реакции
45.909
Па 100 години играм и ова не го знам :( Ај кажи како :place:
Тоа што ти го кажа Џену важи само за пријателски.
Ако не се пријателски натпреварите пиши пропало, иначе кога ти стига у инбокс листа на играчи кои се повикани за репрезентации имап опција set instructions али тоа ти е овозможено само за оние кои играат пријателски, не и за останатите, можеш да побараш од нивните тренери или по 45мин да играат или да ги тргнеш од списокот само во таква ситуација некои играчи се љутат.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Тоа што ти го кажа Џену важи само за пријателски.
Ако не се пријателски натпреварите пиши пропало, иначе кога ти стига у инбокс листа на играчи кои се повикани за репрезентации имап опција set instructions али тоа ти е овозможено само за оние кои играат пријателски, не и за останатите, можеш да побараш од нивните тренери или по 45мин да играат или да ги тргнеш од списокот само во таква ситуација некои играчи се љутат.
Значи да си ја средат играта ко што кажав :(
Како можат таква глупост да направат не ми е јасно

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И вака и така ќе ти се налутат, така да .... :)

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.075
Поени од реакции
45.909
Значи да си ја средат играта ко што кажав :(
Како можат таква глупост да направат не ми е јасно
Meне ова никад не ми се десило, за каде ги викаат играчиве не ми е јасно, младински селекции ли ?

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Meне ова никад не ми се десило, за каде ги викаат играчиве не ми е јасно, младински селекции ли ?
Да за младински . Carlos Fierro i Mbaye Niang ми газата у напад . И финале ЛШ ми отидоа со младински селекции

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.075
Поени од реакции
45.909
хмм, чудно ми е ова, пачувана ти е играта до претпоследниот апдејт или не ?

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
30.075
Поени од реакции
45.909
Е тоа мислам не . вториот апдејт го имам мислам и толку :D
Абе ...
Од искуство ти кажуем, до крај терај ги тие, до таму каде што има и крак. Ја обично чекав на времето да излезе пач за да ја играм, некад и од Јануари почнував со играње, не се трпеа на времето одредени багови, сега ок е, се трпи да се плеша и од старт ама еве имало и вакви дешавки мада ете мене не ми се десиле.

Апдејтирај и не верувам ова да ти е случај а и внимавај со тоа за интернационалните мечеви, во случај да биле пријателски ете, си можел да ги повлечеш. Ја стандард им ставам на сите по 45мин да играат, зборам за првотимците. Останатите со мала минутажа и младинци си ги оставам да се изнаиграат и ги повлекувам једино оние што штотуку се вратиле од повреда или сеуште не се доволно залечени.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Што знам, јас никогаш не им ставам 45 минути. Освен овие што играат преку океанот па патуваат и им пишува tired from travelling, не ми се вратил некој изморен и со low кондиција.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Ај некој нека даде предлог за бекови нема везе дали лев или десен само да бидат EU . Ги имам Армеро и Вршаљко ама ми треба замена за армеро а имам пополнето NON-EU .

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Најдов ниско лигашки клуб кој прави профит по пола милион секој месец - Реал Овиедо!

Голем стадион, многу публика за тие услови, мали плати за играчите и ете профит!

Член од
8 јануари 2012
Мислења
1.170
Поени од реакции
2.635
Момци ае помош ако може за Полска лига ако најде некој линк за дресовите да ми даде ( тоа kits што е ) пребарав сегде нема .. и на Фм-балкан и на Fm-Crew .. има еден на Фм-балкан ама не дава да се симне ако најдете негде на друго место фала ви однапред :)

Kajgana Shop

На врв Bottom